Arama sonuçları: *

1. N

LAPTOP PRİZİNDEN ATEŞ ÇIKTI

Öyle bi başlık koymuşun ki korkup hemen tıkladım prizde sorun olmasın?
  2. N

Çözüldü✓ APU Sistem Önerisi Çocuk için Valorant Minecraft oynatacak

La senin yazdığın o cümleye gülücük attım ben farkettikten sonra baya gülme tuttu , bende ne topladığımı bilmiyom unutmuşum :d
  3. N

Çözüldü✓ APU Sistem Önerisi Çocuk için Valorant Minecraft oynatacak

#### **İşlemci:** 🔹 **AMD Ryzen 5 8500G (6 Çekirdek / 12 İş Parçacığı)** #### **Anakart:** 🔹 **MSI B550M PRO-VDH WIFI** - Ryzen 5000/8000G serisi destekli. #### **RAM:** 🔹 **16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16** #### **Depolama:** 🔹 **500GB NVMe SSD (Kingston NV2 veya WD Blue...
  4. N

Bios switch ile uefi geçilen Rx 580 oyun yükleme sırasında ekran bozukluğu

Uefi moda geçirdim kartımı fakat Beamng drive girdim yükleme sırası ekranda mor yeşil gibi şeyle çıkıyor oynarken sıkıntı yok fakat 60 fps aldığım legacy modunda şimdi uefi yaptıktan sonra 15 fpslik kayıp aldım driverden olabilir sizce sorun nerde?
  5. N

IOS 18 İçin IPA Kurulabilir mi?

sideloady ios 7 den ios 18.3 e kadar destekliyor uygulamanızın ipası varmıdır bilmiyorum (capcut,yt,alight motion, gibi uygulamaların premiumu var)
  6. N

6,5k paraya sistem toplama

söylediğim sistemi bu gece almaya gidicez babamla bütçemiz fazla olmadığı için kötü bilgisayar almayalım dedim babama furmark testi yapmış adam koymuştu size atmadım galiba ama 3 dakikalık testte 79 derece fan rpm 3000 lerde dolaşıyor aa kapalı 881p (1080p bile değil) doğru yapılmamış gibi...
  7. N

"Karanlık Krallık: Umudun Kıvılcımı" diye yaptığım minecraft hikayesi nasıl?

Merhaba, bir Minecraft hikaye filmi geliştiriyorum sizce nasıl? Bir fragman paylaştım göz atmanızı öneririm ekleyebileceğim güzel bir şeyler var mı, bu mod olur, senaryo olur falan? not: destek olursanız videonun yorumlarına yazabilirsiniz.
  8. N

güncelledim.
  9. N

i3 9100f + Prime 365MK + DDR4 3200 mhz 1x16 GB Cructial Ballstix Ram + Asus Rog Strix RX570 4GB O.C + Corsair VS550 500W 80 PLUS fiyat 6 bin lira nasıl?
  10. N

hocam 6k ya böyle sistem toplayabilirsem ne güzel olur şuan bi araştırma yapıyorum bakalım kaç tutucak.
  11. N

bu bütçeye gerçekten r3 3100 veya i3 9.nesil üstü sistem toplanabilir mi? polaris kart ne oluyor
  12. N

6 bin liraya nasıl bir sistem toplanabilir rdr 2 gow açan?
  13. N

Pc dos ekranında yardım

Bios güncellemesini Windows’tan yaptım h61h2-m17 için Şuan dos ekranında bir şey yazmamı istiyor ne yazacağım yardım edin 1736708245 Ne yapmam lazım 1736708981 Ya kimse bilmiyor mu herkesin konusuna bakmıyorsunuz. Benimkine bakmıyorsunuz
  14. N

Furmark testi 1 saniye bile geçmeden pc kapanıyor.

ısınma yok.
  15. N

bilen yok mu??
  16. N

IPhone 8 plusa geçilir mi?

her uygulamayı indiriyor? ios 16 güncel sürüm geçmeniz tavsiye edilir.
  17. N

yüksek grafikli oyunlarda pc kapanmıyor sadece ets 2 tamirhaneye girince kapanıyor çok saçma bir şey Furmark testi yapayım dedim 1 saniye geçmeden pc reset atıyor sistem: intel xeon e3 1230 16 gb ram gtx 770 power lc7560
  18. N

valorant banının belli bir saati var mı?

Kardeşim sen ne diyorsun ne hilesi winexp den dolayı yedim allah allah yazdım bakalım
Geri