Arama sonuçları: *

1. N

valorant banının belli bir saati var mı?

Kardeşim sen ne diyorsun ne hilesi winexp den dolayı yedim allah allah yazdım bakalım
  2. N

Oyunu az önce açtım ve tpm etkinleştirin diye hata çıktı w10 kullanıyorum tpm desteğim yok ne yapmalıyım
  3. N

aloooo
  4. N

bilen yok mu
  5. N

İnternet cafe açmak mantıklı mı ?

nie
  6. N

İnternet cafe açmak mantıklı mı ?

internet kafeyi açtınız mı?
  7. N

Valorant'tan anakart banı yedim ve 1 Eylül'de açılacak bunun saati belli mi? Sadece 1 Eylül 2024 yazmışlar 1 gün sonra 1 Eylül'de girsem bir sıkıntı olur mu? saat 00:00 da Yoksa garanti olsun diye 2 Eylül'de mi gireyim?
  8. N

xeon e3 1230 gtx770 sistem performans, sıcaklıklar nasıl?

H61h2-m17 bu işi yapacağım fakat ekran kartı baya büyük marka : zotac amp edition gt 770 2 gb 3 fanlı çok uzun olduğu için altındaki tırnağı indiremiyorum kırarım diye korkuyorum sökmesi falan fanlardan ayırması acayip uğraştıracak peki bi sorum var böyle kullanmaya devam edersem işlemci ve kart...
  9. N

hangisi için 1724015740 2023 ayın 9 10 olması lazım
  10. N

500 tl kasamın içi toz halde kartın içindede baya var diyebilirim bir bakım olsa uçucak neredeyse işlemci fanın bloklarının arasında birsürü birleşmiş toz var.
  11. N

anladım hangisi için? ne önerirsiniz.
  12. N

şimdi bakabilirsiniz.
  13. N

beamng drive orta ayarlarda test ettim, fps , sıcaklık değerleri nasıl bir sorun var mı? video çektim
  14. N

gigabyte b550m anakart cg540 kasaya uyar mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cg-540-4-fanli-3-on-1-arka-olmak-uzere-3-argb-fanli-1190956122/detay Bu kasaya bu anakart uyumlu olur mu? kasa: cg540 deepcool 560w psu ryzen 5500 rx 570
  15. N

artık korsan kullanmayı bıraktım.

bende öyle sanıyordum bro ama pcyi yavaşlattı indirmelerde pc drop girdi bende format attım düzeldi malesef 1718372645 yo ssd iyi benim nerden bilion dondoncu
  16. N

evet evet ya içinde birsürü oyun olan öyle oynamak daha iyi ve orjinal.
  17. N

korsan pcyi yavaşlatıyor diyorlardı inanmıyordum her zaman korsan indiriyordum ama son dönemlerde epic gamesten veya steamden bir oyun indirdiğimde pcde dolaşırken youtubede video izlerken ses kayması ve fare donması oluyordu ve dün format attım artık hiçbir sorun yaşamıyorum mutlumuyum :D hayır...
  18. N

VALORANT hwid ban süresi bitince tpm banıda kalkar mı?

formattan hwid kalktı oyuna girebiliyorum tpm hatası var
  19. N

zaten işte perma hwid ban. Kalkar mı tpm hatası geçer mi
  20. N

hayır windows 10 bu durum hwid banından sonra başladı yan hesapta oynamaya devam edebiliyordum ondanda ban yiyince birdaha oyuna giriş yapamadım tpm hatasından yeni hesap açtım formatladım pcyi valoranta hoşgeldin poligon turu var onun yarısını tamamlayınca tpm hatası veriyor 1710269269 poligona...
Top Bottom