Arama sonuçları: *

1. Vipera

Yardım İşlemcim aşırı ısınıyor ardından bilgisayarım kapanıyor.

Dostum peki bu mavi ekran hatası sıcaklıkla ilgili midir kesin olarak ? Çünkü bilgisayarım kapandığında geri açılırken bi windows arka planı çıkıyor ve ne zaman bu arka plan gelse bilgisayar yeniden başlatılıyor mavi ekran verip. Ne zaman farklı bi arka plan gelse o zaman düzeldiğini anlıyorum...
  2. Vipera

Yardım İşlemcim aşırı ısınıyor ardından bilgisayarım kapanıyor.

Ben de aynı sorunu alıyorum yaklaşık 1 aydır lolden başka oyuna giremiyorum cs go girdim mavi ekran verdi elden ring girdim mavi ekran verdi bugün fortnite gireyim dedim onda da mavi ekran verdi açtım kasayı baktım macun tükenmiş baya bende de ryzen 5 3600 ve stok fan var ekran kartım da rtx...
  3. Vipera

Modlu Minecraft Server kurarken şu hatayı alıyorum

evet, curseforge uygulamasından giriyorum1.16.5 sürümünde 36.2.9 forge sürümü kullanıyor ve oyuna girebiliyorum server dosyalarını da oradan indirdim link koymuşlar aynısını yaptım adamın yaptığı oluyor bende bu hatayı veriyor
  4. Vipera

Modlu Minecraft Server kurarken şu hatayı alıyorum

java.lang.Exception: Mod Loading has failed at net.minecraftforge.fml.CrashReportExtender.dumpModLoadingCrashReport(CrashReportExtender.java:85) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraftforge.fml.server.ServerModLoader.load(ServerModLoader.java:51) ~[forge:?] {re:classloading} at...
  5. Vipera

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

6500-7000TL arası, ekran kartı güçlü, uygun fiyatlı olsun.
Top Bottom