Arama sonuçları: *

1. barodiuss

5700 xt + ryzen 5 2600

yeterlidir sıkıntı çıkmaz (y)
  2. barodiuss

Aerocool SI-5200 kasa alınır mı?

daha iyi kasalar buluna bilir bi bak derim yinede (y)
  3. barodiuss

5700 xt + ryzen 5 2600

bakabilirsin dostum farka (y)
  4. barodiuss

Donanım Arşivi Forum !!!!

Üzgünüm
  5. barodiuss

Yardım Ryzen 5 3600 işlemci için b450 anakart onerisi

Asus dragon tavsiye ederim
  6. barodiuss

A320 ve B450 farkı nedir

Abi ben şuan yaptım görev yöneticisinde ve biosta gösteriyor F50 sürüm galiba tam hatırlamıyorum
  7. barodiuss

Fan Bağlantısı

O fan Kontrolcüsü ile geliyor diye biliyorum fanları kontrolcüye takıyorsun ?
  8. barodiuss

Donanım Arşivi Forum !!!!

Donanım Arşivi Forum Playstore a gelirmi acaba ?
  9. barodiuss

RX 570 ısınma sorunu

Bence sıcaklık değerleri normal oyunlarda ekran kartına yük biniyor ve oyunun optimizasyonu da etkileye bilir ?
  10. barodiuss

Oyuncu laptop önerisi bütçe 7000

BAKMANI ÖNERİRİM ABDULLAH ABİ YAYINLAMIŞTI DÜŞÜK ISI BAKIMINDAN ÇOK İYİ BİR LAPTOP (y)
  11. barodiuss

Donanım arşivi yeni kasa nasıl soğutabilirim

kasayı alırken fan da sipariş kısmına ekleye bilirsin montajlanıp gönderilir hava akışını sağlamak önemli kasada (y)
  12. barodiuss

Psu ne almalıyım

Merhabalar öncelikle FSP THERMALTAKE +80 psu larını öneririm verimlilik sertifikasına bakmayı unutmayın psu seçerken (y)
  13. barodiuss

Gpu veya Cpu Çok Sıcak İken Pc yi Kapatmak

Benim okadar çıkmıyor fazla ekran kartım max 75 oluyor kapatıyorum herhangi bir sıkıntı yok işlemcide 61 derecelere çıkıyor herhangi bir sıkıntı oluşmadı bende (y)
  14. barodiuss

Msi ventus 2060 ile gaming serisi arasında çok fark varmıdır?

İkisinin arasında soğutma sistemlerinin farklı olduğunu düşünüyorum açıkçası üstüne ekleyip X almanı öneririm ama arasında performans değişikliği olcağını sanmıyorum Gaming X tasarım Olarak öne çıkarıyor kendini sizin zevkinize kalmış iyi günler :)
Top Bottom