Arama sonuçları: *

1. İ

Sinerji hazır sistem,(monitör,klavye,mouse dahil)

Avrupa Amerika ülkemizi kıskanıyor diyenler utansın
  2. İ

Maksimum 5400 TL bütçem var alabileceğim en mantıklı hazır sistem olarak bunu buldum fiyatlar uçmuş tutabilene aşk olsun
  3. İ

Benim attığım link sistemin özelleştirimemis haliymis,ilk mesaja resim ekledim özelleştirilmiş halini bu haliyle kurtarır gibimidir
  4. İ

Bütçemi maksimum zorlayıp alabiliyorum,ilerleyen zamanlarda güçlendirme yapabilirim,saatlerce oyun oynayacak fırsatım yok zaten günde 2-3 saat oyun anca oynayabilirim,sistem özelliklerini bi nebze iyileştirdim, şu anlık elimden başka bir şey gelmiyor
  5. İ

Donanım arşivi YouTube kanalında 3500 TL sistem videosundan yola çıkarak hazır sisteme entegre ettim,ram,işlemci,anakart videodaki bileşenlerin aynısı, artık kafam almıyor bizim insanımız 5000 birime rahat oyun oynayacağı bir sistem toplayamıyor ancak ülkemizi kıskanan Avrupa ve Amerika'da...
  6. İ

Peki monitör klavye mouse dahil sahip olabileceğim bir sistem öneriniz var mı veya link ?
  7. İ

İlerleyen zamanlarda yükseltirim diye düşünüyorum
  8. İ

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-caspian-apu-ryzen-3-2200g-16gb-256gb-ssd-22-p-37334 Kusura bakmayın acemilik işte 1624477286 Fiyatı 5400e falan denk geliyor 1624477349 Düzelttim
  9. İ

Merhabalar arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu CS GO, valorant, battelfield4 tarzı oyunlar oynayacağıma inandığım bir sistem buldum ancak sizinde görüşlerinizi almak istiyorum, linkten inceleme yaparak görüş ve öneri sunarsanız çok sevinirim...
Top Bottom