Arama sonuçları: *

• Users: Svc54
  • Order by date
  1. Svc54

Oyun ve Render alırken bilgisayarım yeniden başlatıyor

Bunu müsait zamanda yapacağım. Peki sistemimin güç kaynağı sıkıntılı ise kaç watt almamı tercih edersiniz? Marka model?
  2. Svc54

Deployment Image Servicing and Management tool Version: 10.0.19041.844 Image Version: 10.0.19043.1052 No component store corruption detected. The operation completed successfully.
  3. Svc54

Yok hocam maalesef.
  4. Svc54

Vallaha anlamadım :) Eksik bir şey yaptıysam düzeltebilirim.
  5. Svc54

Altı Altı yok hocam. DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth bunu yazdığım da işlem bu kadar
  6. Svc54

Aygıt yöneticisinde herhangi bir hata gözükmemektedir. Ağ adaptörü derken yani tüm sürümleri güncel. Kullandığım kulaklık ise Razer Deathadder chroma 7.1 - 5 yıldır kullanıyorum. Bir çok kez sfc işlemi uyguladım. Ama tekrarlamaktadır. 1624719258
  7. Svc54

Şuan çevremde maalesef güç kaynağı yok. Yani anakartımda da zaten ramler düzgün formda takılı değil 3-4 slotun da takılı. Güç kaynağı alırım ama sorun o değilse daha çok sıkıntıya girerim 1624709174 1624709313 Umarım doğru yapmışımdır. İlginiz için minnettarım...
  8. Svc54

Tam olarak hangisi acaba dışarı aktar göremedim kusura bakmayın
  9. Svc54

Tam olarak hangi bölüme bakmam lazım biostan? Bilginiz var mı acaba? Msı anakarta sahibim
  10. Svc54

Minig işlerine hiç girmedim ki, MSI Anakarta sahibim her şeyi sıfırladım ama hala devam etmekte. Olay görüntüleyici hatalarını o yüzden attım. Örneğin yeniden başlattığın da giriyorum ve sıralı kernel power 41 63 ile başlayıp devamı gözükmekte. 1624628417 Kulaklığı çıkartıp da denedim. Hatta...
  11. Svc54

Bugün yaptığım testler de SSD için herhangi bir sorun bulunmadı
  12. Svc54

Yarın bunu yapacağım. SSD yi sadece windows işletim sistemi için kullanıyorum ve bir kaç ufak program için. MSI a mesaj atmıştım arıza tespit için 200 lira gibi bir para istediler. Çünkü Ram slotlarım olması gereken yerde takılı değiller. 1624496711 Yapacağım teşekkürler
  13. Svc54

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Harddisklere ve ram test yaptım. Bad sector bir tanesinde var. Bios sıfırladım update yaptım ne yapsam nafile. Az önce League of legends tft oynadım orada da yeniden başlattı. Gerçekten neyden kaynakladığını neyi değiştirmem gerektiğini...
  14. Svc54

Merhaba dostlar, altı aydır tam olarak bu sorunu yaşamaktayım. Şehir dışına gidip gelmemden dolayı bilgisayarla tam olarak ilgilenme fırsatım olmadı. Şuan bilgisayarımla herhangi bir oyun oynadığım da veya render alırken bilgisayar kendini yeniden başlatmakta ve bu durum aşırı canımı...
Top Bottom