Arama sonuçları: *

1. S

Sistemim Kaç Watt Psu İster ?

benim ki direk dolandırıcı 300w yazıp 185w veriyor :D
  2. S

madem gerçekten o kadar watt vermiyor neden böyle yazıyorlar peki bir anlamı olmalı
  3. S

bu gerçeği öğrenmek beni fena yıktı
  4. S

yani psum gerçekte 400w vermiyor mu dolandırıldık desene :D
  5. S

PSU Sistemimi Besler mi ?

hep yeni parçalar düşünüyordum ve en son psumun tam bilgilerini buldum daha iyi bir cevap alabilmek için yeni konu açtım
  6. S

PSU Sistemimi Besler mi ?

Arkadaşlar merhaba sistemimi şöyle bir sisteme çevirmek istiyorum acaba PSU'm yeterli olur mu ? Anakart : ga-ma785gmt-ud3h AM3 DDR3 ANAKART İşlemci : X4 630 AM3 Soket Ekran Kartı : GT 1030 2GB Ram : 4x2 1333mhz cl9 ddr3 ram hdd : 500 gb hdd PSU : casper win-400ps
  7. S

teşekkürler
  8. S

hocam neleri değiştirirsem sistemim bu olur diye yazdım zaten ve neden değiştirmek istemiyoruma gelirsek çünkü tüm sisteme kabloları yeniden dizmek çok uğraştırıcı :(( 1625482313
  9. S

Arkadaşlar merhaba sistemime yeni parçalar almayı düşünüyorum sizede sorum olacaktı. Acaba sistem kaç watt psu ister ? Şuan kullandığım psu 400watt ve kesinlikle değiştirmekten yana değilim. Anakart : ga-ma785gmt-ud3h (ddr3 anakart) RAM : Elixir 2x2 GB ddr3 cl9 1333mhz + Nanya 2x2 GB ddr3 cl9...
  10. S

hadi hayal kuralım para sınırınız yok nasıl bir sistem toplarsınız

bizim içimiz fakir son model parçalardan bile bir haberim :)
  11. S

Kendi kendine youtube'ta bir kanalın videosu açılıyor

hocam son zamanlarda kurduğunuz bir programın yanında birlikte bir istenmeyen yazılım kurmuş olabilirsiniz diye düşünüyorum sistem yedeklemesi varsa sorunun olmadığı zamanlara geri gitmeyi deneyin
  12. S

Valorant DirectX Runtime Hatası ?

işletim sistemim güncel. windows 10 pro. antivirüs programım yok ama güvenlik duvarını kapatıp yine deneyeyim
  13. S

bılgısayarım nba 2k15 kaldırır mı

kaldırır hocam
  14. S

telifsiz şekilde nasıl youtube a müzik yüklenir?

izin alamazsınız otomatik telif yiyeceksiniz. Müziğin sesini değiştirseniz dahi yapay zeka bunu anlayabiliyor. O yüzden telifsiz müzik seçin 1624710375 bu bir kenara youtube kanalınızda para mı kazanıyorsunuz ?
  15. S

Kendi kendine youtube'ta bir kanalın videosu açılıyor

mouse ya da klavye sorunu olabilir mi hocam
  16. S

Valorant DirectX Runtime Hatası ?

Arkadaşlar selam Valorantta güncellemeden sonra DirectX Runtime hatası almaya başladım ilginçtir ki DirectX Runtime kurduğum halde olmamakta çünkü zaten kurulu... DirectX Runtime olduğu halde neden bu hatayı veriyor, Nasıl düzeltebilirim ? şimdiden teşekkür ederim
  17. S

Sistemim Kaç Watt PSU İster ?

anladım çok teşekkürler
  18. S

ben gt 420 ekran kartıma baya bir oc yaptığım zamanlar oluyor çok sıkıntı yaşamadım gt 1030a aman aman bir oc yapmayacağım bir sorun teşkil eder mi ?
  19. S

psu değiştirmeyi hiç düşünmüyorum peki gtx 660ti yerine gt 1030 taksam ve oc yapsam bir sorun yaşar mıyım ?
  20. S

peki onun performansına yakın bir ekran kartı ne alabilirim ? 1624545548 keşke kasayı açabilsem çünkü kasayı açmaya tornavidam büyük kalıyor :/
Geri