Arama sonuçları: *

• Users: Roqqo
  • Order by date
  1. R

ATK N9 Ultra vs MCHOSE V9 Pro vs MCHOSE X9

Kulaklık dün elime ulaştı fakat kulaklıktan sanki ses patlaması var gibi video aralarında spotifydan müzik dinlerken pıt diye ses gelip gidio ve bu çok oluyor eq ayarlı ayarsız farketmiyor ayrıca anakarta takmıstım dongle ı fakat sizde bu sorun var mı
  2. R

Aslında v9 pro ile arasında kalmıştım ama x9 içime daha çok sindi.Tek bir sorum var clod 2 ye göre mikrofonu ve ses kalitesi olarak ufak vir karşılaştırma yapabilirmisin
  3. R

BlackShark V2 ESL Edition kullaniyordum fakat sol diyaframdan dolayı cızırtı olduğu için para iadesi aldım, bu sebeple kulaklık arayisina girdim fakat aklimda 3 model var. ATK N9 ultra MCHOSE V9 Pro ve MCHOSE X9. Normalde ATK N9 Pro düşünüyordum fakat sanirim forumda gördüğüm kadarıyla kronik...
  4. R

2500 tl gamepad önerisi

Amazondan aldığım nova 2 lite ın sanırım bataryası yerinden çıkmış sallanıyordu farkettiğimde hemen iade ettim fakat başka bir gamepad öneriniz var mı connect game den [H3 id='Flydigi+Direwolf+3+buldum+fakat+internette+incelemesini+gremedim']Flydigi Direwolf 3 buldum fakat internette...
  5. R

Banka kartinda bildirim sorunu

Yapı Kredi, Kuveyt Türk banka kartlari var fakat POS cihazindan marketten vs. odeme yapildiginda hiçbir sekilde bildirim gelmiyor, sadece EFT'de geliyor. Yapı Kredi'de acamadim, Kuveyt'de de ayni sekilde, bildigim kadariyla İş Bankası'ndan da gelmiyor. Bildirim gelen banka oneriniz var mı?
  6. R

İkinci universite ve Askerlik tecil durumu

Orgun egitimim olan onlisans bolumumden memnun degilim haftaya universitem aciliyor fakat askerlik tecili universite tarafindan daha yapilmamis cunku hala 3 ay gozukuyor.Ayni zamanda aoften 2. Universite okumaya karar verdim fakat 2.universite tecil hakki saglamiyor eger orgun egitimimdeki...
  7. R

Ryzen 5 7600 aida 64

hocam cpb kapatmak mantıklı mı sizce
  8. R

Ryzen 5 7600 aida 64

sizde test edermisiniz rica etsem @marvexy
  9. R

Ryzen 5 7600 aida 64

hocam 5 dakikalık ortalama 68 69 derece fakat sanki fanl %100 yük altında tüm güçte çalışmıyor gibiydi
  10. R

Ryzen 5 7600 aida 64

lian li lancool 2 mesh
  11. R

Ryzen 5 7600 aida 64

sadece stress cpu da 55 derece sizde diğerleri açık mıydı
  12. R

Ryzen 5 7600 aida 64

5 dk boyunca aida 64 programinda cpu,cache,system memory 78 derece ortlams normalmidir İşlemci soğutucuyu takar takmaz yaptım stres testini soğutucu pearless assasins 1500 rpm sonucu
  13. R

Crysis 3 EA de açılmıyor

steamden orjinal Crysis 3 var fakat açmaya çalıştığımda yönetici izni istiyor yerel hesabimda yönetici izni var eai yönetici olarak çalıştırıyorum fakat oyun açılmıyor ve sürekli yönetici izni istiyor
  14. R

ryzen 5 7600 80 derece

pearless assasins 120se + kasaya egzoz fani olarak arcticp12 aldım sıcaklık farklarını ss alıp buraya atarım
  15. R

ryzen 5 7600 80 derece

Thermalright Frost Commander 140 mi almaliyim pearless asassins işimi görür mü
  16. R

ryzen 5 7600 80 derece

Yükte 75 80 dereceyi görüyor işlemci soğutucusu gamepower nebula çok kötü olduğunu biliyorum fakat sıcaklıklar çok hızlı değişiyor oyunda alt tab attığında çok hizli bir şekilde 50 derecelere kadar düşüyor sistem:Ryzen 5 7600 Soğutucu:Gamepower nebula Kasa:Lian li lancool 2 mesh Ekran...
  17. R

40 bin tl hazır sisten tavsiye

2 sistem buldum fakat daha iyi tavsiyeniz varsa yardımcı olur musunuz
  18. R

İnceleme PHILIPS EVNIA 25" 25M2N3200W/00 240Hz 0.5ms İNCELEME VE KARŞILAŞTIRMA

hocam zaten va panele güvendiğim için 25m2n5200p satın aldım kafam rahat olsun diye gayet memnunum bir sıkıntı yok
  19. R

30 bin tl hazır sistem önerisi

başlıkta belirttiğim gibi 30 bin tl ye kadar sistem önermisiniz 2 3 bin tl daha cikabilirim en fazla
  20. R

Türk Telekom evde internet tarife

mobil uygulamadan hız yükselttiğini zaman taahhüt yenilenmiş oluyormu yoksa illa kampanya/taahhüt yenile mi yapmam lazım
Geri