Arama sonuçları: *

1. A

Bu 2 kulaklıktan birini seçeceğim

Anladım kanka teşekkür ederim. Tek eksiği mici işte onu nasıl bulurum bilemiyorum
  2. A

2. El kasa satacağım fiyatta sorun yaşıyoruz

Anladım teşekkürler
  3. A

12 ye pazarlığa inerse vermeyeyim değil mi 1706299469 Ben kasaya 15 yazmıştım o arkadaş 12ye indirelim dedi bende 13 aşşağısı asla olmaz dedim. 13te bitirirsek el sıkışırız dedim. Oda yarın gelip görüşelim dedi işte
  4. A

Teşekkür ederim efendim. Benimki psikolojik sanırım bayadır kullanıyordum diye kulağım alışmış. Bu kulaklığın micini kaybettimde bunu ne diye aratırsam bulabilirim
  5. A

Öyle mi dersiniz ona göre vereceğim sadece kasayı
  6. A

Arkadaşlar 2 tane kulaklığım oldu. Yarın bilgisayarımı satıyorum bir tanesini adama vermem gerekiyor https://www.incehesap.com/gamepower-mihawk-pro-siyah-7-1-surround-hi-fi-rgb-titresimli-gaming-kulaklik-fiyati-68182/?gad_source=4 Bu benim 1 yıldır kullandığım kulaklık bu bana nedense daha...
  7. A

İ3 12100f Asus rx6600 Asus h610m k4 premium ana kart 500 gb m2 ssd 16gb ram. Fiyatı pazarlıkla 13e anlaştık. Sizce çok mu ucuza veriyorum 1.5 yıl kullandım sahibindene bakıyorum 16-17den aşşağı ilan yok. Siz ne dersiniz bu konuda
  8. A

30-40k arası laptop yazılım öğrencisiyim

Arkadaşlar ben yazılım okuyorum bu bantta laptop alicam ama ne alayim kararsizim. 3070ti lı laptop mu alsam ya da 4060lı daha güçlü işlemcili mi alsam karar veremiyorum. Karar veremediğim laptoplar bunlar...
  9. A

Arkadaşlar yazılım için laptop önerisi

Teşekkür ederim dostum
  10. A

Arkadaşlar yazılım için laptop önerisi

Arkadaşlar ben üniye yeni geçtimde yazılım okuyorum. Evde oyun bilgisayarım var bana şuan sadece işlemcisi iyi olan bir laptop lazım. Ekran kartı istemiyorum. Zaten masaüstümüde sizle düzmüştüm. Yani bu tarz işlerde intel hep daha iyi diye duyuyorum ama internette 5500u daha güçlü duruyor. O...
  11. A

Çözüldü✓ 13.800e 6600xt sistem buldum

İstiyorsan özelden falan atayım. Şimdi görürler düzeltirler o şryi. Benzer sistemin pchocası versiyonu 16.5k
  12. A

Sizce bu sistemin fıyatı nasıl

Aslında kötü değil alınabilir
  13. A

Kanka şuanki hiçbir sistem öyle değilki. 14kya 6600lı sistem veriyorlar 1657481470 Bana o fiyata lütfen öyle bir sistem atar mısınız?
  14. A

Kanka öylede ya hemen tükenirse diye korkuyorum. Piyasa tekrardan yükselmeyede başladı
  15. A

Bir tane sistemin açığını buldum sanırım ince hesapta 13.800e r5 5500, 6600xt, 16 gb ram, b450m anakart, 500gb ssd hepsi 13.8k. Alınır mı? Donanım arşivini beklemeye korkuyorum. O zamana kadar ya hepsinin fiyatı artarda DA sistemi alamazsam diye. Ve benim istediğim gibi 6600xt sistem...
  16. A

Sizce donanım arşivinin çıkaracağı f/p sistemi beklemeli miyim

Kendine müzisyeninki daha iyi. İ5 12500 dediğin işlemci ryzen 5 5600xten daha güçlü.
  17. A

Kurban bayramı indirimi

O zaman bu 3-4 günde alayım ya. Aslında elimde kötü bir sistem var monitörle beraber onu 2-3kya okutursam iyi bir sey alırım gibi
  18. A

Kurban bayramı indirimi

Arkadaşlar ben sistem alacağım bayramda indirim olur dedi herkes. Bende o yüzden beklemiştim ama şuan düne göre %10 zamn koymuş çoğu yer. Acaba diğer günlerde indirim koymak için mi yapıyorlar bunu? Bilgisi olan daha önceden tecrübesi olan aydınlatabilir mi. Not bütçem 16.000 max monitör dahil...
  19. A

cities skylines gece zor göruyorum

Pc ayarlarından aydınlığı arttır ben öyle yapıyordum.
  20. A

Sizce bu sistemlerden hangisini almalıyım?

Arkadaşlar 3 gündür araştırıyorum hangi sistemi alacağımı. Bunlar arasıda kaldım hangisini seçeceğimi hiç bilmiyorum https://www.incehesap.com/pch-s-class-1-1-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47432/?ref=akakce&v=1.95.7...
Top Bottom