Arama sonuçları: *

1. BatuhanIO

Windows Insider Geliştirme Kanalına Giremiyorum

Merhabalar, Windows 11 güncellemesi almak için Windows Insider programına katıldım fakat kanallar arası geçiş yapamıyordum Sürüm Önizleme Kanalında kalmıştı, biraz araştırma yaptım ve Windows 10 sürümümü Enterprise sürümünden Pro sürümüne geçirdim. Tekrar girdim ve yine sadece bu kanal...
  2. BatuhanIO

20.000 TL Kasa Önerisi

Eğer sadece World Of Warcraft oynayacaksanız 20.000 TL lik kasa almak çok mantıklı değil, daha ucuz almanızı tavsiye ederim. Fakat yeni nesil oyunları oynamak istiyorsanız ITOPYA sitesinde bir çok alternatif kasa bulunuyor, hangisi ilginizi çekerse bakabilirsiniz...
  3. BatuhanIO

BİOS Bozulabilir mi ?

Anakartlar bilgisayarı açamadı zaman ses falan çıkartır, tabi laptop anakartlarında oluyor mu bilmiyorum fakat BIOS sıfırlamayı deneyebilirsiniz, o da işe yaramazsa BIOS uçmuş olabilir, 2 hafta önce benim de başıma geldi ve naparsak yapalım bilgisayardaki DRAM LED sürekli yanıyordu biz de...
  4. BatuhanIO

ram ddu hata veriyor açılmıyor

Merhabalar, RAM DDU derken neyi kastettiniz anlamadım ama karşılaştığınız sorunu internette araştırmadıysanız eğer https://support.cloudamize.com/hc/en-us/articles/115007240868-Troubleshooting-Performance-Counter-Issues Böyle bir makale buldum buna bir göz atabilirsiniz.
  5. BatuhanIO

Bilgisayarım Windows 11 desteklemiyor (TPM 2.0 var)

Bu hatanın normal olduğunu sanmıyorum, benim arkadaşım da aynı hatayı alıyordu ve fTPM özelliğini açtığı zaman düzelmişti, Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyorsanız ki öyle görünüyor işlemciniz yazmıyor ama bu sisteme kötü bir işlemci zaten takamazsınız bir problem var demektir. Bug falan...
  6. BatuhanIO

Geforce Now Kalite düşüklüğü sorunu.

GeForce Now sunucularının kapasitesini bilmiyorum, fakat kablolu bir bağlantın yoksa kablolu bağlantıya geçmeni öneririm.
  7. BatuhanIO

Steam Oyun İadesi Kabul Olurmu

Çok rahat kabul ederler, eğer oyunu aldıktan 14 gün sonra iade isteseydin etmezlerdi, ve oyunu 2 saatten fazla oynadıysan bazı durumlar hariç iade edemezsin.
  8. BatuhanIO

Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü sorunu

O kısma kendi ekran kartınızın modelini yazmanız gerekiyor, ekran kartınızın modeli nedir ? 1624603534 NVIDIA'nın kendi sitesi üzerinden ekran kartınızın modeline göre bir sürücü indiriyorsunuz, kurulum işlemi sırasında "Temiz Yükleme" seçeneğini seçmeniz gerekiyor videodaki kişi gösteriyor zaten
  9. BatuhanIO

Yeni Bilgisayar sorunları

Power Supply'da 80+ sertifikası da var, sorun olacağını sanmıyorum dediğim gibi.
  10. BatuhanIO

Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü sorunu

Genelde NVIDIA ekran kartlarının güncellemelerinde bir problem olmaz ama yine de sürücüyü kaldırıp yeniden kurabilirsiniz, yeniden kurmak yine bir fayda etmezse arkadaşın dediği gibi önceki sürüme geçmenizi öneririm. Ve bir video buldum bunu bir izle istersen belki benim dediğimden farklı bir...
  11. BatuhanIO

Neden rtx 3060 ile düşük fps alıyorum

Nvidia Denetim Masası üzerinden ana grafik birimini seçmen gerekiyor ki tüm oyunlarda RTX 3060 kullansın. Şöyle bir video buldum belki işine yarar, bu denetim masası sen de yoksa eğer, Microsoft Store üzerinden kolayca indirebilirsin. Kolay gelsin.
  12. BatuhanIO

Monitör hoparlör’den ses gelmiyor

Burdan yardım etmek zor olacak, Discord verirsen yardımcı olmaya çalışırım.
  13. BatuhanIO

Gigabyte B450M-S2H vs ASUS ROG STRIX B350F

2 kartında sitesindeki özelliklere baktığım B450M-S2H anakartta overclock özelliklerine değinilmemiş fakat B350F'e baktığımda bir çok detay yazmışlar.
  14. BatuhanIO

Yeni Bilgisayar sorunları

Merhabalar, bilgisayarın 1-2 gün açık kalması parçaların sağlamsa ve elektrik gidip gelmediği sürece sorun olmaması lazım, power supply iyiyse olmaz. Fandan ses çıkması bilgisayarın soğutmasını etkilemez fanın yağlanması falan gerekiyordur çok önemli bir şey değil. Power Supply yazarsan daha...
  15. BatuhanIO

Windows 11 Donanım gereksinimleri karşılanmıyor

Aynen onu aktif etmeniz gerek
  16. BatuhanIO

Eski yayımlanmamış Windows 11 iso dosyası değil mi bu ? Ben mi yanlış biliyorum olay haftaya gelecek olan güncellemeyi alabilmek iso dosyası kurmaktan bahsetmiyoruz. Belki haftaya gelen sistemin iso dosyası çıkarsa onda bu yöntem kullanılarak kurulabilir fakat şuanlık önceki isoyu ana sistemde...
  17. BatuhanIO

Orasından emin değilim ilerleyen safhada galiba TPM gerektirmeyen bir hale getirilip güncelleme gelebilir, ben de bunun hakkında konu açıp bilgi sahibi olan birileri varsa öğrenecektim fakat şuan %100 kesin bir kaynak bulamadım, geledebilir, gelmeyedebilir.
  18. BatuhanIO

Anakartınız destekliyor mu tam göremedim fakat TPM çipi bağlayabileceğiniz bir giriş bulunuyor, sanırım bu anakartta işlemciyi kullanarak TPM aktifleştirilebiliyor tam emin değilim fakat arkadaşım fTPM diye bir ayar aktfileştirerek yapabilmişti. BIOS kullanımını biliyorsanız BIOS ayarlarından...
  19. BatuhanIO

Sisteminizin Windows 11 uyumluluğunu denetleme

Ben de tam olarak anlamadım ama sistem güvenliği ile ilgili bir şey tam bilmiyorum ama galiba bilgisayarın çalındığı zaman başkaları tarafından ne açılabiliyor ne kırılabiliyor ama yanlış biliyor da olabilirim fakat sistem güvenliği ile ilgili olduğu kesin.
  20. BatuhanIO

Sisteminizin Windows 11 uyumluluğunu denetleme

RTX 3060 ekran kartının olup olmamasıyla alakası yok, Windows 11 TPM 2.0 desteği istiyor yani anakartınızda TPM 2.0 desteği yoksa kuramıyorsunuz, ki büyük ihtimal senin anakartında TPM 2.0 desteği vardır, BIOS ayarlarından nasıl aktifleştireceğini bulman gerek anakart modelini yazıp yabancı...
Geri