Arama sonuçları: *

1. T

Bodybuilding yapıyorum, sizce prlarım nasıl? (Yaş 16)

Beyler inanırsınız veya inanmazsınız da herif doğru söylüyor zamanında ben de merak ederdim bench press neden her antremanımıza koyulmuyor da ara sıra yaptırıyorlar diye o zamanlar öğrenmiştim göğüsden çok gücü toplamak için deadlift de aynı şekil de 15-12 tekrar yapamayacağın kilolar ile...
  2. T

Ryzen 5 5600X + RTX 3070 Ti sistemim Kaça Gider ?

Siz de daha ucuza verin sonra pazarlık ile indirmek istediğiniz miktara satın alınacaktır.
  3. T

Öneri FIVEM Sunucu Önerisi

Liste de değiller Discord.gg/edrp Discord.gg/ntcommunity Vlast RP kapanmış.
  4. T

Öneri FIVEM Sunucu Önerisi

NT RP Sunucusuna başvuru alabilirsiniz, EDRP başvuruları sanırım hala açıktı Vlast RP de duruyorsa oraya başvurabilirsiniz ama son tercihiniz olsun. EDRP onaylanması biraz uzun sürüyor bol şans!
  5. T

bu bilgisayar iyi mi? sizce lutfen cevap ver

Yeni video olduğundan dolayı hiç bakmadım.
  6. T

bu bilgisayar iyi mi? sizce lutfen cevap ver

Abicim iyi diyemeyiz tabi ki Minecraft vesaire oynuyorsa oynayabilir fiyatına göre gayet iyi ama size şunu atabilirim.
  7. T

Sosyal Bilimler İçin Nasıl bir Tempoda Çalışmam Gerek?

Rica ederim, dediğim gibi en az 17-18 netlik çalışmalısın kesinlikle moralini bozma, ara sıra spor yap.
  8. T

Sosyal Bilimler İçin Nasıl bir Tempoda Çalışmam Gerek?

Öncelikle kitap okumalısın, Türkçeyi en güzel bir şekil de konuşmalısın demiyorum. İfadelerinden LGS de okuduğunu anlayamacağın az biraz belli oluyor Matematikten en az netim 10 olmalı şeklinde çalışırsan 10 neti geçemezsin 18 nete çalışırsan 15 net yaparsın. Ortalama bir tempo ile çalış bol şans
  9. T

10 sınıf İngilizce hangi kanala çalışabilirim

Hiç çalışma direkt ingilizce öğren Aksen Kahraman 0'dan ileri seviye ingilizceyi izleyebilirsin seri halinde.
  10. T

Bu Sistem Valorantta 144 FPS geçer mi?

Çok rahat geçer 220 civarı alırsın gerek yok
  11. T

Ayağa kalkamıyorum İMDAT!

Geçti ilk gün değil aşırı ağır ve op ilk gündü.
  12. T

Hocam siz kaç kilo kaç squat yapıyorsunuz
  13. T

En doğrusu.
  14. T

3x50 de ben yaptım bir şey olmaz dayanırız diye, açmasız germesiz açma germe kesinlikle lazımmış. Biraz insancıl olmak lazım beyler ilk defa bu kadar ağırlıkla ilk defa böyle cühelalık yaptım. Başta her şey iyi gidiyordu ama ya :d
  15. T

Hocam sağ olun var olun
  16. T

Zincirdere 1640460382 Beyler ayağa kalkabildim bu arada kurtuldum sağ olun :) Herkese bol şans
  17. T

Astsubay'ı aradım aramız da geçen konuşma; B: Astsubayım bize gelsene bir acil. A: Niye teğmenim? B: Abi sen gelsene ya soruyu boşver, kapıyı da söyle güvenlik açsın. A: Tamam la gelirim de niye geliyorum. B: Abi koş la koş çabuk ol. A: Geliyorum. Telefonu kapattım hala gelen olmadı 3 dakikadır...
  18. T

Bilgisayar Toplamak İçin Yardım İstiyorum.

Çalışır neden çalışmasın gayet güzel, vatandan aldıysanız orada yaptırın
  19. T

Hatuna madara mı olalım bea alt katta bölük astsubayı var diğer apartman da hatun var kimi arayayım sence :d 1640459694 Söyledikleri doğru şeyler, sağlığımızı burada aramıyoruz tabi ufak tefek bilgiler alıyoruz. Fevkala de haller de fevkala de usüller gerekiyor.
  20. T

Osman Paşanın eğitiminden çıkmış gibiyim.
Geri