Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ C# İşlem, başka bir işlem tarafından kullanılıyor hatası

social microsoft forumundan sorun buldum using içine almadıgımdan başka bir kod gelebileceği için halen çalışır halde tutuyormuş sorun çözüldü iyi forumlar
  2. S

öyle yaptım sorun for döngüsünde
  3. S

sorun şu kodda foreach (string filePath in Directory.GetFiles(yol)) { System.Net.Mail.Attachment Attach = new System.Net.Mail.Attachment(filePath); mail.Attachments.Add(Attach); } bu kodu kaldırdıgımda otomatik klasörden silme işlemini...
  4. S

bütün kodları yukarda verdim dostum başka ayrı bir kod yokki tek kod yukardaki
  5. S

arkadaşlar ben ekran görüntüsünü alıp bi klasöre attırıyorum sonra o klasördeki bütün dosyaları maile atıp sonradan dosyayı silmeye çalışıyorum maile göndermeye kadar sorun yok fakat maile gönderdikten sonra klasörün içindeki bütün dosyaları silmeye çalıştıgında "İşlem, başka bir işlem...
  6. S

C# Klasörün İçindeki Bütün Dosyaları Maile Atma [Yardım]

arkadaşlar bir klasörün içindeki bütün dosyaları maile attırmak istiyorum örnek kod bu MyMailMessage.Attachments.Add("C:\Klasor\sa.txt"); arkadaşlar bu kod c: klasöründeki sa.txt yi alıp mailime atıyor fakat klasörün içindeki bütün dosyaları atması gerek
Top Bottom