Arama sonuçları: *

1. S

Amazon.com.tr Rezilliği...

O ilk bahsettiğin şey benim de Amazon'dan satın aldığım xbox gamepad'inde oldu, tıpa tıp aynısı. Kullandıkça düzeldi içe çökme olayı
  2. S

Benimde aynı şekilde amazon üzerinden çok alışverişim var fakat bazen olacağı varsa oluyor
  3. S

14 gün geçtiyse gidiyorsun THH'e şikayetini koyuyorsun bu sefer müşteriyi daha çok ciddiye alıyorlar. Yapmaktan zarar gelmez, şikayetini yap bence. Kendilerine durumun çözülmezse şikayet edeceğini belirtebilirsin istersen orası sana kalmış. Kesinlikle ama halkımız güçlünün yanında, hâlâ daha...
  4. S

🔥İndirim CONNECT GAME ürünlerinde indirim

Minnacık klavyeler yerine tam boyut bir klavye de indirim var mı? %100 klavye istiyorum ben.
  5. S

Bu arada arkadaşlar THH'e başvurup onlara belge gittiği gibi hemen beni arayıp telafi ettiler, neymiş Amazon falan dinlemeyip herkesi şikayet etmek gerekiyormuş :) Şikayet edilip onlardan savunma istenildikten kısa süre sonra kendilerini bana direkt yeni sipariş oluşturup monitörü gönderdiler...
  6. S

SİPAY ÜCRETSİZ FİNDEKS RAPORU

40 liraya muhtaç olan kişi kredi notunu ne yapacak afedersin, 40 lira harçlık alam biri zaten kredili ürün kullanmamalı bir gün ödeyemez altında kalır
  7. S

W11 Güncelleme de Klavye Bozuldu

Hiç hatırlamıyorum eski bir klavye, markası Rampage 1732619466 Şimdi bilgisayarı açtım düzelmiş 😄 çok değişik
  8. S

Tak çıkar yaptım, aygıt yöneticisinden sildim falan yine işe yaramadı
  9. S

Sabah PC kapatırken baktım güncelleme vardı bilgisayarı kapat ve güncelle diyip evden çıktım. Şimdi açtığımda klavyenin neredeyse %50 si çalışmıyordu Windows update yaptım bazı şeyler çalışmaya başladı ama hala da çalışmayanlar var ne yapmam gerekiyor
  10. S

🔥İndirim Ryzen 7 9800X3D işlemci 23.739 TL

Bunun nesi sıcak fırsat anlamadım. İlk çıktığında 21 bindi, sonra 22 gittikçe artıyor ve fiyat artıkça sıcak fırsat diye paylaşıyorlar
  11. S

Şu an da hangi oyunu oynuyorsunuz

FC 25
  12. S

Fethiye'de Nasıl Arkadaş Bulurum

Arkadaşlar valla bu şehre taşınalı bir kaç ay oldu, nereden arkadaş bulabileceğim konusunda fikrim yok. Okul yok liseden mezun oldum yeni ondan dolayı hani klasik okul arkadaşı bulamıyorum. Ben sık sık sinemaya gitmeyi seven biriyim en azından film izlerken yanımda biri olmasına hiç hayır demem...
  13. S

🔥İndirim Cooler Master 27" Tempest GZ2711 OLED 24.999 TL Hepsipay ile 22.500 TL

Tamam da bu kullanıcılar için fırsat değil mi banlanması kötü olmuş donanım arşiviyle aynı fiyatta sunabildiyse bizler için iyi
  14. S

Creative Cloud Öğrencilere %85 İndirimli !🔥

Yine pahalı şuan da 100 tl gibi bir fiyattan devam ediyor aboneliğim sanırım alalı bir kaç ay anca oldu
  15. S

Creative Cloud Öğrencilere %85 İndirimli !🔥

690 TL çok pahalı değil mi
  16. S

❌İndirim Bitti! Getir alt limitsiz 150 TL indirim

Dün kendime almıştım, aileye de alayım dedim şimdi ne ara bitti ya :D
  17. S

VATAN 7500F 4080 SUPER SİSTEM ALINIR MI?

Onun yerine bu özelleştirmelerle bunu alsak nasıl olur?
  18. S

RX5700XT 8 pin giriş yeter mi?

Tamamdır en temizi RX 6600 aldırayım arkadaşa
  19. S

RX5700XT 8 pin giriş yeter mi?

Arkadaşa ikinci el ekran kartı bakıyoruz, RX5700XT'yi 400W psu'su ile beraber kullanacak. 8+6 pin girişi bulunuyor, bu 6 pinler ek OC için gerekli diye biliyorum, sıradan kullanımda yeterli kalır mı 8 pin? Model: Sapphire Pulse RX5700XT 1 ay sonra yeni bir psu alabilir fakat bu 1 ayda problem...
Top Bottom