Arama sonuçları: *

1. A

Forumun teknik bilgi olarak yetersiz olması

Tam konu bulamadığım için buraya açmak durumunda kaldım. Bir sorun için forumda geziyordum öyle konu dağıldı başka konulara geçtim. Ve şunu farkettim ki bazı sosyal üyeleri çok bilgisiz ve moderatörler tarafından uyarı falan da verilmiyor. Bir arkadaşın sorunu belli herkes kafasına göre yeni...
  2. A

Youtube telif attı videoyu silmem gerekirmi?

Videomun 1 dakikalık bir kısmında ave maria şarkısını kullandım ve gmailime mesaj geldi Merhaba Astrous, Content ID kullanan bir telif hakkı sahibi videonuzda bazı materyaller talep etti. Bu bir telif hakkı ihtarı değil. Bu hak talebi hesap durumunuzu etkilemez. Videonuzda yayınlanan ve gelir...
  3. A

anakartım b350m, b450 ile değişirsem ne olur

Yani yeni soket almak her zaman en mantıklısı değişmeni şiddetle öneririm. Dipnot olarak ram frekansı düşük en az 3000mhz yapman lazım onları.
  4. A

6000 tl nasıldır yorumlar mısınız

Çok düşük bir sistem https://www.itopya.com/geforce-espor-pc-master-gigabyte-geforce-rtx-2060-super-windforce-oc-8gb-amd-ryzen-5-3500x-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem yada daha ucuzlarına bakabilirsiniz itopya üzerinde mevcut
  5. A

Microsoft store düşük indirme hızı

Evet arkadaşalr forza horizon indiriyorum arkadaş 30mb/s ile indiriyor ve o şuan bitirdi. Bende o civarda indirmeme rağmen halen 48gb inmiş durumda sorun sizce ne ile kaynaklı? HDD okuma yazması düşktür diye düşündükm ancak daha iyi arkadaşınkinden sizce sorun ne ile ilgili?
  6. A

Gittigidyor üzerinden Forza Horizon 4 alınır mı?

aylık 15 seve seve veririm
  7. A

Aldım ya iniyo şuanda indirme hızı normale göre çok yüksek bunda baa iyi çok sağol bilgi için tekrardan.
  8. A

Kardeşim çok sağol 6 tl ye aldım forza horizon 4 metro exodus dirt rally gibi büyük yapımlar var hepinize çok teşekkür ederim çok sağol @Cikulo :love:
  9. A

Şimdi 6 tl ye gördüm alıcam bakalım hayırlısı çok sağolasın reis
  10. A

Gamepassda varmı forza
  11. A

Pc kitlenmesi

Yüksek ihtimalle ondandır o yüzden dereceleri kontrol et.
  12. A

https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/forza-horizon-4-ultimate-edition_pdp_545977968 alınır mı kazık felan yemeyiz dimi?
  13. A

Sizce GTX970 4gb mı? yoksa rx570 mi ?

bu videoda örnek gösterilebilir.
  14. A

sadece ac de önde hocam.
  15. A

Uygun Fiyatlı Ses Kalitesi Güzel Bluetooth Kulaklık

Xiaomi airdots kesin öneririm apple airpodsa yakın ses veriyor hatta basslar çok daha kaliteli.
  16. A

Yanlışınız var rx 580 çok daha güçlü gtx 1060'dan. Özelliklşe GÜNCEL drvier video karşılaştırmalarını izleyerek görebilirsiniz.
  17. A

Paranız gtx 970 e yetiyor ise duremayın gtx 970 alın ancak paranız varsa rx 570 yerinde tercih olur.
  18. A

GTX 1060 seviyesinde tam değil azcık gerisinde kalıyor ve rx 570 gtx 1060a daha yakın. Gidip eski nesil bir kart alıcana daha yeni rx 570 almak çok daha mantıklı oturup bunu konuşmayalım.
  19. A

Yardım Ryzen 5 2600x vs i5 9400F

2600x ezer geçer.
  20. A

GTX 970 artık eskidi coil whine sorunu var genellikle ve sıfır bulmanız imkansız. RX 570 der susarım.
Top Bottom