Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Türknet'in verdiği Türktelekom modemi iade

Modemi satın almadım bildiğim kadarı ile ayrıca faturalarımda modem taksiti gibi extra bir ücret yer almıyor üstelik bu interneti 4 ay kullandım
  2. T

Hocam hukuki aşamaları bilmiyorsunuz galiba. Modem benim adresime kayıtlı eğer türktelekoma iade etmem gereken bir modem ise bana icra geliyor modemi iade etmez isem. 1624739516 Efendim peki modemi türknete mi iade etmem gerekiyor türktelekoma mı? Bilginiz var mı konu ile ilgili?
  3. T

Modemi türknet verdi ama modem türktelekoma ait siz bir şirket olsanız başka şirketin malı umrunuzda olur mu?
  4. T

Efendim modemin üzerince satılmaz yazıyor dedim zaten. Yazımda ihtiyaç duyulacak tüm detaylara yer verdim dikkatli bakarsanız. 1624738592 Modemi almadım kurulumda verdiler kurulum yapılalı 4 ay oldu 1624738675 Türknet bana üzerinde Türktelekom yazan bir modem satmaz diye düşünüyorum
  5. T

Yardım ADSL'den VDSL kanalına aktardılar ama hız hala aynı

Kısa kestiğim için kusuruma bakmayın. Benzer olaydan kastettiğim vdsl internet kullanıyorlardı. Altyapı çalışması olmuştu ve portlar yenilenmişti. Arkadaşım da hız artışı olacak mı diye türktelekomu aramıştı onlar da modeminiz daha yüksek hız desteklemiyor demişlerdi devamı da daha öncesinde...
  6. T

Yardım ADSL'den VDSL kanalına aktardılar ama hız hala aynı

Arkadaşım benzer bir olay yaşamıştı. Türktelekom yeni bir modem sağlamıştı ama hız değişikliği olmamıştı ta ki taahhüt bitip yeni bir pakete geçiş yapılana kadar.
  7. T

Türknet aboneliğimi iptal ettirdim ancak bana verilen "Türktelekom" kökenli modemi geri istemediler. Modemin üzerinde satılmaz yazıyor. Bu modemi geri iade etmeli miyim? Nasıl iade ederim? Modemi kurmaya Türktelekom çalışanı gelmişti ama hizmeti Türknet sağlıyordu.
Geri