Arama sonuçları: *

1. urn4ga

5G Wi-Fi Adaptör önerisi

Tek istediğim fiyat performans olması ve anteninin çıkarılabilir olması. Elimde kallavi bir anten var onu takıp kullanacağım. USB 3.0 olmalı.
  2. urn4ga

🔥İndirim Segotep Wind Clear T2 Kule Tipi Soğutucu 266 TL

Snowman t6dan geçilmez dimi
  3. urn4ga

Renoult Megane "Motorda hasar riski" uyarısı

Renaultlarda direksiyon çevresindeki kablolar zaman zaman bu arızalara sebep olabiliyor. Direksiyonu sonuna kadar çevirdiğiniz zamanlar için bir bakın yaşanabiliyor. 2021 ama hangi motor hangi paket onları da yzın.
  4. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

yakaladım, saat 12.00 geçti ama kullandırttı vallahi teşekkürler
  5. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

süper olur kral ya
  6. urn4ga

Ters takla yan takla gibi hareketler ne kadar sürede öğrenilebilir zormdur fazla

valla hocam anaokulunda 1 saatte takla atmayı öğrendiğimi hatırlıyorum. tabii ki kişiden kişiye değişiyordur da aylar sürecek değildir diye düşünüyorum.
  7. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

abi şaka gibi kodu kullandım kabul etti taksit seçtim geri gitti ya
  8. urn4ga

Ters takla yan takla gibi hareketler ne kadar sürede öğrenilebilir zormdur fazla

tanıdığın bir besyo hocası varsa 1 günde 2sinide öğrenirsin bence. nasıl düzgün yapman gerektiğini de anlatır. bunu soracağın kişiden önce kendisinin takla atmasını iste bir şekilde ki o yapabiliyor mu onu gör önce. antrenörler de bilebiliyor.
  9. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

vallahi hocam ya dandik bir bilgisayarımız var para kazanmaya çalışıyoruz bilgisayardan işlemci alacaktım alamadım bir türlü.
  10. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

kuponu kabul etti tam sepeti onaylarken kullanıldı dedi :(
  11. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

herkes 2000e 500 arıyor galiba
  12. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

Ryzen 5 5500 alacağım 2800tl bunun için 2000e 500lük kodu olan var mıdır dmden atabilir mi?
  13. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

ryzen 5 5500 alacaktım 2800tl şu an bana göre kod var mıdır?
  14. urn4ga

Palm-fingertip için kablosuz sessiz oyuncu faresi önerisi

3000 civarı çıkabilirim galiba ama önceliğim fiyat performans olması. fiyatları bilmediğim için net bi bütçe söyleyemiyorum 1755609596 @Kıvanç🖱️ hocam size sormam gerektiğini duydum :)
  15. urn4ga

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

nerden açıyoruz kazı kazanı?
  16. urn4ga

🔥İndirim Claw's Crossfire V1 Mouse 150 TL + Kargo (Satıcıya dikkat!)

evet durumu gördüm de sıkıntı olursa direkt iade ederim ya. şu an fare seçmeye çalışıyorum seçip alana kadar ki dönemde farem yok.
  17. urn4ga

🔥İndirim Claw's Crossfire V1 Mouse 150 TL + Kargo (Satıcıya dikkat!)

bende sipariş verdim. farelerim bozulmuştu yeni güzel bi model alana kadar kullanılır gibi.
  18. urn4ga

Palm-fingertip için kablosuz sessiz oyuncu faresi önerisi

Selamlar, normalde HP S1500 kablosuz ve Gamepower icarus kullanıyordum. Fakat ikisi de art arda bozulunca 2 ayrı fare yerine tek bir fare alıp rahat etmek istedim. Aradığım özellikler kütüphanede kullanabilmek için sessiz olması, oyun oynayabilmek için gecikmesinin düşük olması. Işık vs olabilir...
  19. urn4ga

IdeaPad 3 CS2 5 FPS'te takıldı

şu an tekrar yüklüyorum. grafik ayarlarını en son en düşükte bıraktım fakat yine aynı. ayarların değişmesi farketmedi. 5fps limit var gibi duruyor.
  20. urn4ga

IdeaPad 3 CS2 5 FPS'te takıldı

şarjda oynuyorum sil yükle yapacağım hemen.
Geri