Arama sonuçları: *

• Users: 3rgun
  • Order by date
  1. 3

Görev yöneticisi doğru değerleri göstermiyor

Selam 2.5 gb ram verdiğin makineler anlık olarak ram i kullanmıyor olabilir. Yani 2.5gb ram e direk blok koymuyor olabilir. Bu nedenle görev yöneticisi arayüzünde böyle gözüküyordur.
  2. 3

Sanırım internetine bağlı insanlar var?

Modem arayüzüne bağlanabilirsin. Daha önceden bağlanıp şifre ve kullanıcı adını değiştirmediysen varsayılan kullanıcı adı ve şifredir. İnternette modem marka modelini aratarak öğrenebilirsin. Arayüze 192.168.1.1, 192.168.1.2 ve 192.168.2.1 ip adreslerinden birini kullanarak erişebilirsin. Modem...
  3. 3

Bluetooth Kulaklığın yanında gelen kablo ile telefon şarj edilir mi ?

Sorun olmaz kullanabilirsin
  4. 3

Usb port çalışıp aygıt tanımaması hk.

Merhaba, bu hafta başında laptopumdaki iki usb portu da çalışıyor idi. Şuan ikisinden de elektrik alabiliyorum enerji var fakat windows usb leri okumuyor. Windows açıldığında tanımlanamayan usb aygıtı bile demiyor fakat mouse takılı olsun ışığı yanıyor mouse un başka portlarda vs denedim olmadı...
  5. 3

Öneri 200TL civarında Gaming mouse önerisi

Corsair Harpoon öneririm kendim yüksek dpi da kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi de eline küçük gelmez ise alabilirsin. Bence almadın bir itopya ya da herhangi bir teknoloji markete gidip denemelisin.
  6. 3

Pc montaj hakkında sorum var

Anakart boyutun micro atx buna göre kasa almalısın. Kasa modellerine bakarken bunu göz önünde bulundurursun.
  7. 3

C# Dilinde MVC Sayı Tahmin Oyunu

Çok basit bir program aslında maine kod bile yazmana gerek yok method tanımla main içinde döndür yeteli 1635323944 Method tanımlamayı biliyor musun? Gerçi kursa ayak uydurarak gidiyor isen daha method tanımlamayı öğrenmemiş olabilirsin. Dostum sana yardımcı olmaya çalışırım dc ortamın falan...
  8. 3

Pc montaj hakkında sorum var

Kasanı anakartına göre seçmelisin. Montaj kolay iş.
Top Bottom