Arama sonuçları: *

1. EpinGamers

Bu Siteden Forza Horizon 4 Alayım mı?

Kimseye bir sorun, bir mağduriyet, bir kötü izlenimiz yokken bu tarz boş karalamalar yapmanız gerçekten acı bir durum. Tüm müşterilerimi her zaman memnun etmeye yönelik sürekli satın alım öncesi nasıl ilgileniyorsam, satış sonrası da aynı şekilde ilgilenmeye devam ediyorum. Bu yorumu yapmanızda...
  2. EpinGamers

Hayırdır üstadım, neden karalama yapıyorsun? Müşterimiz bile değilsin, neye dayanarak dolandırıldım diyorsun.
  3. EpinGamers

Önyargınızı kırmak ve oyunu denemek adına bana özel mesaj atarsanız whatsapptan size kurulum adımlarını yollamak isterim. 😌 1624907128 Evet girebilir, çünkü hesabın konsol yardımcısı ile değil kendi hesabınızın konsol yardımcısı ile giriyorsunuz ayrı bir kullanıcı adı ile ayrı bir hesap ile
  4. EpinGamers

Online oynanabilmekte, sadece verdiğimiz hesap aracı görevi görüyor standart edition sürümünden hariç ultimate de indirebiliyorsunuz. Hesabın ortak olması bir sorun teşkil etmiyor, önemli olan sizin kendi bilgisayarınızda xbox konsol yardımcısı kısmında kendi Microsoft Store oturumunu açık olması. 😊
  5. EpinGamers

Merhaba, Ben bahsettiğiniz sitenin sahibiyim. Hepinizin kafasındaki soru işaretini gidermek için cevap yazmak istedim. Öncelikle Forza Horizon 4 ve Football Manager 2021 oyunu bizim Microsoft Store hesabımıza mevcuttur. Gamepass ultimate üyeliği her ay düzenli ödenmekte, sınırsız bilgisayara...
Top Bottom