Arama sonuçları: *

1. H

Tiktokta yüklediğim videoların kalitesi düşüyor

merhaba tiktokta minecraft içerikleri paylaşıyorum videoları ne kadar kaliteli yapmaya çalışsamda videonun kalitesi yüklendikten sonra aşırı şekilde düşüyor premier pro ile render alıyorum video bitrate olarak 140 falan alıyorum yinede görüntü pixelleşiyor ne yapmam lazım bunun için
  2. H

Youtube shorts ile alakalı soru

bot atmadım reis izlenmeler de durmadı sadece en son attığım video 10k izleniyo duruyo yeni video atarsam yine 10k izleniyo duruyo
  3. H

örnek olarak mesela 1 gün içerisinde bu kadar izlendi ve durdu daha da izlenmiyor 1736711899 minecraft odaklı
  4. H

geneli 10k felan izleniyor ve izlenmesi duruyor 1736711822 para kazanma odaklı gittiğim için en mantıklısı youtube geldi o yüzden bilmiyorum belki geçeiblirim
  5. H

youtube shorts videolarımdan son attığım video izlenirken diğerleri hiç izlenmiyor neden hepsi izlenmiyor acaba bilen aydınlatabilir mi
  6. H

Valorant obs siyah ekran sorunu

oyun yakalama ile valorantı seçtiğimde siyah ekranda kalıyor sorunu nasıl çözebilirim
  7. H

Bu tarz bir şey yapmak istiyorum yardımcı olabilecekleri beklerim

bu görüntüdeki gibi bir şey hazırlamak istiyorum hangi platformu kullanmam gerekli ya da nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek birisi var mı 1725353150 daire ve kale dönücek toplar dairenin içerisinde duvara çarpınca sekicek kaleye girince gol olucak ve top belirli bir bölgeden tekrardan alana...
  8. H

15k bandında laptop önerisi iş için

15k bandında laptop önerisi iş için kullanıcam autocad çizim felan yapıcam
  9. H

psu önerisi istiyorum biraz acil

PSU ALCAKTIM https://www.itopya.com/fsp-hydro-k-pro-500w-80-bronze-120mm-fanli-atx-psu_u22905#bTableUrunDetay BU STOKTA YOKTU BENDE BUNU SİPARİŞ ETTİM https://www.itopya.com/fsp-hyper-h3-550-pro-550w-80-bronze-psu_u23231 ARASINDA PEK FARK VAR MIDIR ONA GÖRE SİPARİŞİ İPTAL EDİCEM
  10. H

ÇOK ACİL UYUMLUKUK SORUNU VAR MI BAKABİLECEK BİLEN KİŞİLER

BE MAL BEN SANA FİYATI HAKKINDA PAHALI UCUZ MU DİYE SORU MU SORDUM ?
  11. H

kanka bişi dicem de ***** mısınız? size sistem atıp sadece uyumlu olup olmadığını sordum? ben size bu bütçeye uygun daha iyi sistem var mı demedim sistem çok iyi mi kötü mi fiyatını hak ediyo mu demedim siz neden sormadığım her şey hakkında bana fikir vermeye çalıştınız sonr aben ***** oldum:D?
  12. H

hele şükür birisi sorduğum soru hakkında cevap verdi :D herkes sistem öneriyor yok şunu alma bunu al :DDDDD
  13. H

kanka bunu alıcak adam mimar ve milyonluk adam aylık 100k kira geliri var net bunu aldığı çocukta belki 1 ay kullanıcak sonra bidaha açmıcka bile :D
  14. H

yav neden kimse uyumluluk hakkında bir şey söylemiyor ben parasını sistemini demiyorum sadece uyumlu olup olmadığı önemli şuanda bana bilen varsa o konu hakkında konuşursa sevinirim
  15. H

Bana fiyatı sorun değil sadece uyumluluk sorunu var mı önemli konu o 1690205576 kanka sistem yukarıda attığım gibi olucak sadece bana uyumluluk konusunda bir problem çıkartır mı parçalar onu tam bilmiyorum o konuda yardıma ihtiyacım var
  16. H

KASAYI Bİ ABİNİN ÇOCUĞU İÇİN TOPLUYORUZ SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN DERS VE MICROSOFT OFFICE PROGRAMLARINI KULLANICAK UYUMLULUK SORUNU VARMIDIR BAKABİLİR MİSİNİZ
  17. H

pubg yükleme ekranı geçince kapanıyor

pubg yükleme ekranı geçince sözleşme ekranın mouse ya da klavyeden her hangi bir tuşa basınca kapanıyor hata vermeden sebebi ne olabilir
  18. H

Stoneheart oyunu için türkçe dil çevirisi yapmak istiyorum

Stoneheart için çeviri yapmak istiyorum ama oyunun ingilizce dil dosyasını bulamıyorum bu konu hakkında bilgisi olan var mı
  19. H

RYZEN 5 5600 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

teknobiyotik te 4g 206tl 8 gram link varsa atabilir misin onu aliyim
  20. H

RYZEN 5 5600 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Şu şekilde yazın oda sıcaklığı 30 dereceleri görünce bir sorun yaşamam diye düşünüyorum
Geri