Arama sonuçları: *

• Users: MusTi
  • Order by date
  1. MusTi

Yardım RTX 2060 lı Monster T5 v19.2

Kalite cidden fark ediyor ama nedense en iyi sogutmalı laptopta bile digerlerinden ayrı bir derece görmedim
  2. MusTi

Arctis 3 2019 kulaklık pedlerini yıkasam bir şey olur mu ?

Hafızalı Köpük oldugu için sıkıntı çıkarabilir.
  3. MusTi

Yardım RTX 2060 lı Monster T5 v19.2

Fiyat farkı var derken fiyatı dahamı fazla dahamı az demek istiyorsunuz? ve msi ile felan karşılaştırıyorsan msi gibi markalar daha kaliteli oldugu için daha pahalı 1590065233 Ama en iyi sogutmalı msi ile normal arasında laptoplarda derece farkı gormedim
  4. MusTi

Fan taksam performans artar mı?

ve güç kaynağının üzerinde Rog tanıtım dergisi gördüm o hep ordamı öyle? ordaysa hep güç kaynagın hava almıyor
  5. MusTi

kaç derece şuan yük altında
  6. MusTi

Ekran kartın 80 90 dereceleri görüp kendini kısıtlıyorsa evet o derecelere çıkmıyorsa hayır
  7. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

Kusura Bakma Hemen Deniyorum
  8. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

900 ile bşaladı 600 e indi 35 gb lik bi dosya 1590064517 :D bazen kronik sorunlu diyerek rica ettiginde başka bişey verebiliyorlar yada dersin üzerine biraz daha para veriyim 100 150 at kabul ederler gibime geliyor
  9. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

Başka bi ssd istersin
  10. MusTi

Laptop termal macun değişimi

Bende Cooler Master Mastergel Maker Nano kullanmıştım baya iyidi
  11. MusTi

gamepower ogre yön tuşları ile wasd değişti

Fn li klavylerde oluyo genelde bendede Friby fx2 vardı az çekmedim fn tuşlarından klavye kitleme cart curt
  12. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

Bide yavaş olmasının sebebi çok dolu olması olabilirmi? ilk aldıgımda boşken testler 3500 e 3000 çıkıyodu suan %80 i dolu
  13. MusTi

gamepower ogre yön tuşları ile wasd değişti

O bazı klavyelerde ayalar çekebiliyorsun sana daha rahat olması için Fn+ W tuşuna basarsan düzelebilir
  14. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

Mesela bi oyunun içindkei dosyayı masaüstübne atıyorum 1590063822...
  15. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

Turbo olan derken anlamadım
  16. MusTi

Asus Rog 5700xt vs 2060

Geçirmişmi Güldüm Param var veriyorum bu beni alakadar eder. 1590063876
  17. MusTi

Asus Rog 5700xt vs 2060

Arkadaşım anlamıyorsun galiba 300 tl ye neyi değiştirecegini sorabilir miyim? cidden çok merak ediyorum.
  18. MusTi

Ssd doğru çalışıyor mu?

Aynı sorun bende var 3500 yazma 3000 okuma m.2 ssd var test sonuçları böyle
  19. MusTi

Asus Rog 5700xt vs 2060

Her Konunun altında dediklerimi görmekten bıktım baştan yazmak istedim bayıyo insan bir süre sonra. 1590029597 Amd kartlarda çok azaldı ama hala sorunlar var diyorlar onuda göz önünde bulundurarak kararını vermeni öneririm ama yineden 5700xt çok daha iyi bir kart Şanslıysan sıkıntı olmaz :D
  20. MusTi

Anakart cpu ışığı yanıyor görüntü gidiyor. (ÇÖZÜLMEDİ)

Xmp ve Bios güncelliği bununla alaklı bir şey değil. bilmiyorsanız boş yorum yapmayın.
Top Bottom