Arama sonuçları: *

1. F

Kasadan Gelen Acayip Ses ?

Hocam benimde kasamdan çok tuhaf ses geliyordu. Kablo fana değiyor olabilir. Ben servise yollamıştım tozlanmadan kaynaklı diyerek kasamı temizleyip yollamışlardı
  2. F

Ekran Kartı ve Garanti Süresi

eni ekran kartı almayı düşünüyorum fakat şuan da bilgisayarımın 2 yıl garantisi var. Yeni ekran kartı alıp taksam bilgisayarım garanti den çıkar mı
  3. F

Garanti Süresi ve Ekran Kartı

Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum fakat şuan da bilgisayarımın 2 ay garantisi var. Yeni ekran kartı taksam garanti den çıkar mı 1633707168 Düzeltiyorum 2 yıl garantisi var
  4. F

Nvidia Denetim Masası Kapanıyor

Nvidia Denetim Masası açıldıktan 3-5 saniye sonra kapanıyor güncellemeleri yaptım hata aynı sorunu nedir ya biri yardımcı olsun
  5. F

Nvidia Denetim Masası Açılıyor ve 3-5 saniye sonra kapanıyor

Nvidia Denetim Masası Açılıyor ve 3-5 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Sürücüyü yeniden yükledim olmadı ne yapmam lazım
  6. F

1050Tİ alınır mı. 1050ti markaları farkeder mi örneğin elsa markası farkeder mi

dediğim gibi elsa daha ucuz fakat aklımda kalan bir soru vardı markaların farklı oluşu fiyatı etkiliyor sanırsam
  7. F

Hocam bide markalar farklı oluyor örneğin elsa-msi-asus markaları var elsa daha ucuz elsa alsam bir sorun olur mu acaba
  8. F

Arkadaşlar 5-6 ay sonra 1050ti alınır mı oynayacağım oyunlar ets2(multi player) ve pes
Top Bottom