Arama sonuçları: *

1. F

Gigabyte MO34WQC2 üzerinde gri noktalar

Fotolarda gözüktüğü gibi gri noktalar var monitörde ama sadece ekran kapalıyken veya açık ama ekran simsiyahken gözüküyor. Ölü piksel testi yaptım ekran simsiyahken gözüküyor fotoda gözüktüğü gibi. Diğer renklerde gözükmüyor acaba bunlar nedir? Bezle sileyim dedim çıkmadı leke değil galiba...
  2. F

MSI MAG 341cqp mı? Gigabyte MO34WQC2 mı?

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi MSI MAG 341cqp mı? Gigabyte MO34WQC2 mı? Hangisini tercih etmeliyim? 175Hz veya 240Hz farkı önemli değil benim için. Gigabyte G-SYNC uyumlu mu bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  3. F

Palit RTX Gaming Pro 3090 default fan çok hızlı

eğer gpu sıcaklık ile hotspot arasında yükteyken 15-17 derece farktan fazlasını görmüyorsan ve vram memory junction sıcaklığın 95 dereceyi geçmiyorsa sıkıntı yok demektir
  4. F

tüm sıcaklık değerlerine baktın mı gpuz den veya hwinfodan yukarıda belirttiğim sıcaklıklara eğer benimki gibi bir sorunun yoksa nu kart zaten diğer marka ve modellere göre gürültülü çalışıyor. Benim bahsettiğim ses elektrikli süpürge gibi ses çıkarıyordu bu tarz bi ses mi?
  5. F

Sorunu çözdüm meğerse GPU hotspot sıcaklığı diye bir şey varmış normalde NVIDIA kartlarda GPU ile GPU hot spot sıcaklığı 10-15 derece şeklinde olurmuş bende ise durum aradaki fark 35 dereceydi kartı servise verdim ve bende bulunan kaliteli termal macunu da yanında verdim termal macunu...
  6. F

memory sıcaklığı 90 dereceyi geçmiyorki custom ayar yaptığım zamanda 92 dereceyi geçmiyor ama custom yaptığım zaman kart bi zaman sonra kontrolü ele geçirip %100 dönüş hızından daha hızlı dönmeye başlıyor yukarıda palitin yazdığı handi MEM. sıcaklıkta ne hızda döner bilgisini belirttim ve bende...
  7. F

Merhaba herkese. Ekran kartımın fanları çok hızlı çalışıyor ve çok ses çıkarıyor kart çok ısınmadığı halde. Eskiden kart 77 dereceye kadar ulaşıyordu (tam yükte) ve fanların çalışma hızı ve sesi normaldi. Şimdi ise kart 73 dereceyi geçmiyor ama fanlar çok hızlı çalışıyor. Graphic memory...
Top Bottom