Arama sonuçları: *

1. K

Açık lisede diğer dersleri vermek.

Arkadaşlar selamlar, bir şey duydum doğru mu diye soracaktım. Duyduguma göre açıktayken diğer sınıfların derslerini verirsek hemen bitire biliyormuşuz. Yani 9 iken 10,11,12 nin derslerinide verirsek o sene bitirebiliyormuşuz doğru mu ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  2. K

Örgün eğitimden uzaklaşınca özelden okuna biliniyor mu ?

Sanane kardeşim paramız var malımız var mülkümüz var lütfen boş yorum yapma. 1725984424 ya hocam kendi paramı kazanıyorum yazılım işiyle uğraşıyorum gayet iyi bir gelirim var hiç bir şey bilmeden konuşan insanlar var cidden iyi değiller.
  3. K

Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Dahada detaylı öğrenmeye çalışcağım.
  4. K

Arkadaşlar selamlar ben 2 defa sınıfta kalmış birisiyim ve örgün eğitimden uzaklaştırıldım. Acaba özel liseye geçebiliyor muyum yoksa açığa mı geçmem lazım. Yardım ederseniz sevinirim lütfen konuya cevap verecekler yazsın boş yorum yapacaksınız rahatsız etmezseniz sevirim. İyi Akşamlar.
  5. K

2. Defa Sınıfta Kaldım Ne Yapıcam ?

senin yaş kaç kral ya bence daha yeni liseye geçmiş 2010lu veledlerden birisin
  6. K

valla hocam çok haklısınız klavye delikanlıları boş yapıyorlar
  7. K

ya tamam kral kaybol sen konusma
  8. K

ne anlatıyorsun kral boşu kes 2. senemde teşekkür aldım her 2 dönemdede
  9. K

Arkadaşlar Selam ben ilk 9. Sınıfı okudum ve kaldım 2. defa okudugumda kaldım 4 ders kuralından dolayı yoksa notlarım iyiydi. Neyse şimdi bütün yaz ailemden sakladım ve okulun açılmasına 1 gün kaldı hala bilmiyorlar. Ne yapmalıyım internet üzerinden açığa geçiliyor mu yoksa örgün eğitimden...
  10. K

FC 24 DEVELOPER EKİBİ.

Arkadaşlar selam, FC 24 de bir developer ekibi kuruyoruz. Bu ekipte her türlü mod yapabilecek kişileri toplayıp mod yapacağız. Yaptığınız herşeyin karşılığını alacaksınız. Amacımız oyunda olmayanları ekleyip oyuna güzellik katmak olacak. Ben şimdiden başladım ve oyunda olmayan ligleri ekliyorum...
  11. K

Si̇zce Ekran Kartı Mı Almalıyım İşlemci̇ Mi̇ ?

ACABA İŞLEMCİ LİNKİ ATAR MISINIZ
  12. K

PEKİ Intel Celeron CPU G1610 GT 730 TAKSAM VALODA KAÇ FPS ALIRIM
  13. K

BÜTÇEM MAX 2000 TL İŞLEMCİ ALMAYI BEN DAHA MANTIKLI BULUYORUM 1649056250 BÜTÇEM MAX 2000 TL İŞLEMCİ ALMAYI BEN DAHA MANTIKLI BULUYORUM 1649056561 AMD Ryzen 3 1200 OLURMU PEKİ
  14. K

SELAMLAR ARKADAŞLAR BENİM BİR SİSTEMİM VAR KÖTÜ BİR SİSTEM BUNA SİZCE EKRAN KARTIMI ALMALIYIM İŞLEMCİMİ NOT : İLERDE DAHADA GÜÇLENDİRME YAPICAM SİSTEMİM İŞLEMCİ : Intel(R) Celeron(R) CPU G1610 @ 2.60GHz 2.60 GHz RAM : 6 GB EKRAN KARTI : NVİDİA GT 710 2 GB ALACAĞIM İÇ DONANIMLAR İŞLEMCİ ...
  15. K

Arkadaşlar 20K YA Kadar Prama Var Bana Pc Toplamısınz

sadece monitör dahil
  16. K

Arkadaşlar 20K YA Kadar Prama Var Bana Pc Toplamısınz

Selamlar Benim 20k Ya Kadar Param Benim iÇin Bİ Pc Hazırlarmısınız İtopya Vs yerlerden
  17. K

PC Toplicam Sinerjiden Bi Bakın alınır mı?

Selam Sinerjiden Pc Toplicam Sizce Bu PC alınır mı? ? AMD Ryzen 5 3600 3.6 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (Tray , Fanlı) Asus Prime B550M-A 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart OLOy 16GB(2x8) OWL Black 3000mhz CL16 DDR4 Ram (MD4U0830162BHKSAX2) Asus GeForce RTX 3060 TUF 12G Gaming 12GB GDDR6...
  18. K

Sinerji Vs İtopya Sizce Hangisi

hp ler güzel değil ben sinerjiden almayı planlıyorum kasa modeli sadece orada var çünkü
  19. K

Sinerji Vs İtopya Sizce Hangisi

hp sistemleri seviyorum
Top Bottom