Arama sonuçları: *

1. E

Öneri Pocco x3 nfc pubg kac fps veriyor ?

hayır 2 senedirli kullanıyorum
  2. E

maça girme akıcı yap aşırımı aşırı yüksekmi yoksa 60 fpsmi onu dene 1628869735 bende note 8 pro var gayet menmunum
  3. E

gfx açmadan denesene 1 kere
  4. E

nfcyimi almayayım yoksa proyumu
  5. E

Note 10 pro 8 GB mi mi 11lite 8 gb mi X3pro 8gb mi

note 10 pro 8 gb ram 128 gb hafıze elimde var pubg de sabit 30-45 arası fps veriyor
  6. E

emin olamadım arkadaşım nfc al dedi
  7. E

arkadaşlar selam bu hafta pocco x3 nfc alacağım ama teredütte kaldım. cihazı pubg mobile oynamak için alacağım 128 gb olanı alacağım pubg kaç fps veriyor kullanan varmı veya bilgisi olan
  8. E

Öneri Uygunpin'den Valorant Point Alınır mı?

epha sponsoru
  9. E

Yardım e ticaret Sitem googlede gözükmüyor

Arkadaşlar 3 hafta önce e ticaret sitesi açtım ama sitem şu şekilde gözüküyor bende şu şekilde gözükmesini istiyorum nasıl yaparım 1625397563 bilgisi olan varmı
  10. E

arkadaşım almıştı 24 saat sonra teslim edildi mağazmda desende var onuda alacağım için bekleyemem
  11. E

hocam buralarda heme teslim etmiyor daha önce aldım direk teslim diye o siteyi attım
  12. E

Da yeni sistem fiyatı ne kadar olur?

1650 sistem olur büyük ihtimal 1625217573 ne zasman çıkacak 1625217589 galiba ayın 3ü yazmıştı
  13. E

selamünaleyküm arkadaşlar valorant vp alacağım böyle bir site var fiyatları çok uygun geldi https://www.uygunpin.com/game/valorant/vpoint/valorant-1250-vpoint bir sorun yaşarmıyım güvenilir mi? aşağıda etbise kayıtlı yazıyor ama pek tatmin edici gelmedi güvenilir mi? bilgisi olanlar veya daha önce...
Geri