Arama sonuçları: *

1. S

3 temmuzda satışa çıkacak f/p sistem

Eyvallah hocam denk getiririz inşallah
  2. S

Yok kendisi sistem çıkartıyor biliyorum ama duyduğum kadarıyla çıkardığı sistemin fiyatı uygun oluyormuş ekran kartı fiyatına sistem gibi videolar vardı youtubeda çıkardığı sistemin stoğu bittiğindeki artışı merak etmiştim ama cevabı almış sayılırım
  3. S

Fazla soru sordum ama hangi sitede satışa sunulacağıda belli değil sanırım birde atıyorum 10klık bir sistemi 7kya satışa çıkardı 300stokla stok bittiği gibi sistemin fiyatı direk 10kya mı çıkıyor yoksa yavaş yavaş mı yükseliş gösteriyor
  4. S

anladım random bir saatte çıkması biraz üzücü yarın çalışıyorum anlık olarak takip etmem zor olucak inşallah denk getirebilirim. Birde olayın fiyat kısmı var denk getirdik diyelim bütçemiz yetecek mi acaba Forumda yeniyim daha önce ortalama olarak şu saatte çıkma ihtimali yüksek dediğiniz bir...
  5. S

Merhaba arkadaşlar Öncelikle iyi geceler yarın satışa çıkacak ( teknik olarak bugün ) f/p sistemin özelliklerini,saat kaçta satışa çıkacağını ya da fiyatını öğrenebiliyor muyuz yoksa gün içinde random bir saatte mi satışa çıkıyor konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
Top Bottom