Arama sonuçları: *

1. İ

Valorant Dusuk FPS Sorunu

hocam bu durumu nasil cozerim peki. :D
  2. İ

ayni 1631299513 diger oyunlarda normal. cs de falan olmasi gereken gibi baya yuksek
  3. İ

karti 1 ay once aldim. yani valorant indireyim dedim, fps baya dusuk.
  4. İ

sistem: RTX 3060TI R5 3600X CORSAIR 16GB RAM(3200MHZ) Arkadaslar bu sistemde 1080p en low ayarlarda 150-170 fps aliyorum. Dusuk oldugunu biliyorum. Cozum onerileriniz nedir?
  5. İ

Hikaye Tabanli Oyun Onerileri

hepsini oynadim arkadaslar. tesekkurler oneriler icin
  6. İ

Hikaye Tabanli Oyun Onerileri

arkadaslar hikaye tabanli oyun onerilerinizi bekliyorum. Grafik acisindan da biraz iyi olursa guzel olur. sistem acisindan sorun yok, butun oyunlari oynarim. oynadigim oyunlar: RDR2 Beyond Two Souls Detroit witcher serisi metro serisi aklima geleni yazdim
  7. İ

i5 4590 GT1030 PSU onerisi

arkadaslar su an elimde 250W bir PSU var. bu yeter mi yoksa degistirmem gerekiyor mu? gerekiyorsa bu sisteme yetecek uygun bir fiyatli PSU onerir misiniz?
  8. İ

Yanlış kablo bağlantısı

@Psyduck hocam valla bir tek siz yardım ettiniz çok teşekkür ederim. Vallahi çok makbule geçti. Çok teşekkürler
  9. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Şu an occt testinde 22 25 derece kadar daha serin çalışıyor.
  10. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Hocam ekran ilk açtığımda gelmemişti. Şimdi açıldı ama, Windows ekranının gelmesi 5 dk falan sürdü. İlk açılıştandır diye düşünüyorum sizce?
  11. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Hocam bilgisayarı çalıştırıyorum ama ekrana görüntü gelmiyor. Sıkıntısı nedir ya heyecan yaptım.
  12. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Evet şu an ışıklar falan yanıyor. Bir sıkıntı yok herhalde.
  13. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Anladım çok sağ olun. Eğer yanlış bir bağlantı varsa bir şey olur mu acaba? Biliyorum çok sordum ama bilgisayarın bpzulmasını istemiyorum. Malum her şey çok pahalı.
  14. İ

Yanlış kablo bağlantısı

yani rgb olmayacak mı soğutucu da?
  15. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Peki bu boştaki kablolar nedir?
  16. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Sağ üste çoklayıcı sayesinde 2 fanın güç kablosunu taktım. Sol aşağıdaki sistem fan’a da soğutucununki taktım. Borulara doladığım.
  17. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Ben sadece anakarta fanların güç kablolarını bağladım. Elimde de bu kablolar kaldı, bunları nereye bağlayacağım acaba? Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
  18. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Eğer yanlışsa bir şey olur mu?
  19. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Arkadaşlar sıvı soğutucunun kablolarını bir şekilde bağladım. Bilgisayarı açıp denesem, yanlış kablo bağlantısından dolayı bileşenler zarar görür mü?, yoksa sadece çalışmaz mı? Yani denemek istiyorum çalışıp çalışmadığını.
  20. İ

Sıvı soğutma montajı

Arkadaşlar teşekkürler, ben onu hallettim ama kablolamada sıkıntı yaşıyorum. Böyle bir şey yaptım soğutucunun kablolarında. Bunlar sadece RGB’ler fanların güç kablolarını bağladım. Rgb kabloları doğru mu bağlandı acaba? Bilgisayarı çalıştırmayı denesem yanlış bağlantıdan dolayı yanma falan...
Geri