Arama sonuçları: *

• Users: repon
  • Order by date
  1. R

Discord Win8 Ekran yayınlarken ses gitmeme sorunu

Durum galiba win 8 ile alakalı direkt belirli bir pencereye yayın açtıgımda sizinde dediğiniz gibi o kısımda bu sefer şu yazıyor "Ses paylaşımı sendeki Windows sürümünde çalışmıyor olabilir Lütfen sistemini en yeni Win 10 sürümüne yükselt" fakat win10 yüksetlemem cünkü yükseltiğimde bir sürü...
  2. R

Discord Win8 Ekran yayınlarken ses gitmeme sorunu

Win8 de arkadaslarıma herhangi bir ekran yayınladığımda onlara ses gitmiyor ve şu fotoğraftaki gibi bi not var bilen birisi yardımcı olabilir mi?
  3. R

en yeni sürüm ile benim pc deki sürüm uyuşmuyor

Merhaba arakdaşlar bu nasıl bi sorun bilgisayarıma yüklü olan sürüm 426.06 fakat nvida sitesinde son sürüm 425.31
  4. R

GTA 5 crack rahat oynarken satın aldıktan sonra oynayamamaya başladım

Evet tüm driverlerlar ve ekran kartı sürücüsü öncelikle hepsini kuruyorum ve bir şey fark ettım az önce küçük bir oyun kurdum hdd ye o oyunda aynı sorunları gösteriyor Hdd yi "Defraggler" programı ile defrag yapmıştım.
  5. R

GTA 5 crack rahat oynarken satın aldıktan sonra oynayamamaya başladım

Merhaba bundan neredeyse çok geçmeden önce gta 5 i crack olarak hdd yüklemiştim ondan sonra bilgisayarımı sıfırladım(format degil) sıfırladıktan sonra steamden gta 5 i satın aldım yine hdd yükledim fakat önceden crack olanı çok rahat bir şekilde oynarken şimdi nerdeyse 10 15 dk da oyun...
Top Bottom