Arama sonuçları: *

1. A

Monitör önerisi yapar mısınız

Ben bugün İnce hesaptan sistem aldın 9070 XT li 2k ekran gerekiyor benim bütçede aynı genelde cod War Zone veya hikayeli oyun oynayacağım
  2. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

67 69 arası olsa keşke ama olmaz şans yok
  3. A

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bende kovalıyorum sonuç hüsran
  4. A

Çözüldü✓ DRR5 SİSTEM İÇİN YARDIM

Teşekkür ediyorum dikkat edeceğim monitör öneriniz varmı 5070 li bir sistem alacağım 2 k uygun bir monitör
  5. A

Hocam Teşekkür ediyorum hocam monitör öneriniz varmı ekran kartı 5070 li bir sistem alacağım 1760238405 Anladım hocam teşekkür ediyorum 5070 li bir sistem için gaming gecesini bekleyeceğim
  6. A

Peki hocam anakartı b650 yükseltmenin faydası olurmu birde bu ınno3d markasını çok önermiyorlar ne düşünüyorsunuz gainwardmı ınno3d mi
  7. A

Hocam 36 k sistem dün gaming gecesinde vardı ama işlemci soğutucu kötü anakart bundan kaliteli değil ssd hafıza düşük ekran kartı nitro değil pulse 1760199750 Hocam bunun anakart ve işlemci soğutucu bir değil ancak sizce çok fark ettirecek parçalarmı
  8. A

Nerde hocam hiç görmedim link varmı 1760199509 Önerid3 bulunacağın şuan hazır sistem varmı link varmı
  9. A

Arkadaşlar drr5 sistem dizmek istiyorum topladığım Kasa 45 k eder mi? fikirlerinizi merak ediyorum önereceğiniz sistemleri,eklemeleri dikkate alacağım NOT: MONİTÖR VE MOUSE, KLAVYE SETİ VEYA AYRI AYRI ÖNERİRSENİZ MEMNUN OLURUMM TOPLAM BÜTÇE 50,52 K arası
Geri