Arama sonuçları: *

• Users: KAwie
  • Order by date
  1. KAwie

Wraith Tangzu Wan'er S.G Iı Iem Kulaklık İade

alırken diyorlar wraith ürünlerinde beğenmezseniz iade sdiğerleri için ise defolu olma şartı var eskiden oda yoktu kutudan bozuk çıkarsa bişey yapamıyordunuz onu defoluya çektiler bu kadar reklam yapan bir yerden bu beklenir 1000 aboneli lere reklam yaptıran bir firma
  2. KAwie

PC De Opera veya Chrome 2 Side Sayfalar Çok Geç Yükleniyor Çözümü Nedir ?

reklam engelleyiciler ,dns , bazen warp bağlı kalıyor gözükmüyor kapatıp açmak gerekiyor, pc çok uzun açık kalınca olabiliyor deneyimlediklerim bunlar örnek olarak bu site 0.7 saniyede açılıyor brave in kendi reklam engelleyicisiyle ana sayfadaki kısayoluma basınca
  3. KAwie

🔥İndirim Philips Oneblade Yüz ve Vücut İçin Hibrit Tıraş Makinesi 1399tl

bıcağı bitirecek kadar kullanmadım daha ama değişiyor bıçağı takıldığı yerde bi çekilen yer var orayı çekince çıkıyor aslında bıçağı sertçe çekersenizde çıkıyor da orasını pek anlamadım ama makine güzel sorununuz olmasın odamdaki çoklu prizde adaptörle kablosu hep takılı duruyor şarjının...
  4. KAwie

🔥İndirim Philips Oneblade Yüz ve Vücut İçin Hibrit Tıraş Makinesi 1399tl

ilk geçişte sinekkaydı olmuyor gerdirip 3 4 sürüşte o bebeksi dokuyu sağlıyor
  5. KAwie

Gigabyte X870 Gaming Anakartımın Bu 2 Vidası Nasıl Sökülür?

diğer tüm vidaları sök sadece birtane kalsın sol üst tarafta sonra az anakartı ileri ittirmeyi dene gidiyorsa anakartı itip döndürmeye çalış
  6. KAwie

Yardım 9800x3d Occt Testinde 95 Derece

çok normal
  7. KAwie

Yardım 9800x3d Occt Testinde 95 Derece

kaç watt kullanıyor testte
  8. KAwie

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

2. yükleyişim 2. hata galiba güvenilir değilmişim
  9. KAwie

bununla arkada dönen yeri tutup bununla da vidayı saat yönünün tersine çevirince çıkar
  10. KAwie

tornavidayla çevirirken vidanın arkasına baksana belki vidanın girdiği yerin kendisi dönüyordur
  11. KAwie

Kioxia Exceria 1tb SATA 3.0 Alınır mı??

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MhQsjeDgQwvXyqWSuVd9PRh9UcOv-Y_SDv-9jjVeiTA/edit?gid=0#gid=0
  12. KAwie

ucundaki siyah kısmı artı şeklinde olan ucu ordaki vidanın ağzına oturan bir alet var tornavida diye onu o vidanın ucuna biraz bastırıp saat yönünün tersine döndermen gerekiyor
  13. KAwie

🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL

o civara kadar psu lar geneli aynı fazeon hakkında bir şey bulamadım fsp ninkiler c tier nzxt de c tier ama kozmetik olarak bunu seçerdim
  14. KAwie

Yeni Sistemimi Yorumlar Mısınız ? (Ryzen 9950x3d + Sapphire Nitro+ 9070xt)

ram hız ve gecikmeden dolayı 9 9950x3d de 2 ccd li eğer birini kapatırsanız 9800x3d performansı alıyordunuz diye hatırlıyorum ama öylede iş için kısılıyor performansı ama yineden güzel sistem ho
  15. KAwie

🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL

soğutucuyu en dandiği seçer 90500 yaparım fiyatı ardından peerless assaassin alırm gaming gen den
  16. KAwie

Yardım Ekran Kartımı Kasama Dik Takmak İstiyorum.

https://www.teknobiyotik.com/firsat-urunleri-1/kablo-donusturucu/dark-pci-e-4-0-gpu-riser-dikey-ekran-karti-donusum-kiti-dkchvgakit.html şundan istiyosunuz yani
  17. KAwie

Yardım Farming Simulator 25 Alınır mı?

arkadaşın her yeni çıkan oyunu aldırma oynama girişimlerinde bulunuyorsa beraber az zaman bulabiliyorsanız sıkılacağını düşünüyorsan asla tecrübeyle sabit
  18. KAwie

150.000 TL’Ye Aldığım 2. El Sistem İyi mi Kötü Mü?

64gb ram 40k 4 tb ssd 30k 5080 80k gerisini öyle düşün
Geri