Arama sonuçları: *

1. T

12.000 TL 1 Takım Midrange önerisi

Forx XDQ-300.4D anfim var hariçi olarakta bass anfisi olarakta RS-F600.1D kullanıyorum sadece 1 takım midrange alıcam çünkü yerim yok 1 takım alıp çok ses almak tatlı ses almak istiyorum basslı şarkı dinlemeyi seviyorum bass mevcut ilerleyen zamanlar onuda değiştircem şuan ön planda midrange...
  2. T

Oto Hoparlörler Tavsiyesi Kenwood vs Pioneer

bütcem 6000 TL anfim ile bassım var hoparlör almak istiyorum bu ikisi arasında kaldım Kfc-ps6996ex Ts-6965 V3 sizde hangisini seçmeliyim ya da bana önerebilceğiniz başka haparlör varmı? Not: net ses ve baslı sesleri seviyorum cırtlak ve fazla ses sevmiyorum...
  3. T

Opera™ GX takılmalar donmalar yaşıyorum

Tavsiyen için teşekkürler 1728677954
  4. T

Opera™ GX takılmalar donmalar yaşıyorum

Opera™ GX tarayıcısını 2 yıldır kullanıyorum ancak son 2 aydır takılmaya, yavaşlama, donma ve ara sıra çökmeler yaşıyorum. Bir nedeni var mı? Silip yeniden mi kurmalıyım? Yoksa tarayıcımı mı değiştirmeliyim?
  5. T

Rx 570 8gb ekran kartına işlemci önerisi

r5 3600
  6. T

Beni 2-3 yıl götürecek sistem önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-h1vezzz-v1-intel-core-i5-11400-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rtx3060-oyun-bilgisayari-p-39988 2 3 yıl yeter artar
  7. T

Kaç İnç Monitör Daha İyidir?

24,50 fps oyunları için uygundur
  8. T

5+1 2+1 ses sistemine bağlamak ? aynı ses

Logitech Z607 ve Z533 2+1 sistemim var 2 bas 7 hapörler yapmak istiyorum hepsinden aynı ses çıkacak mümkün mü? Bir aparat lazımmıdır
  9. T

Dragon Center Game Booster ayarı açıldıktan sonra sisteme görüntü gelmiyor

Dragon Center uygulamasını açtım ve oradan ayarlar yaptım birkaç tane. Sonra Game booster diye bir ayar buldum bunu. On yani açtım sonra bilgisayar yeniden başlatma istedi başlattım ama ekranıma görüntü gelmedi. Klavyem mouse ekran siyah hiçbir şey olmadı ekran kartı fanlar çalışır durumda...
  10. T

RTX 2060 alınacak en güçlü perfomanslı işlemci

haklısın
  11. T

anladım işlemcim güçlü olsa bile ekran kartım güçsüz olsa bile değişmez doğrumudur
  12. T

Teşekkür ederim önemli olan ekran kartı öylemi işlemcim ryzen 5 3600 olsa bile ekran kartı düşük oldugu için mi darboğaz yapar
  13. T

bütcem 14 bin ekran kartı değiştirsem daha güçlü alırım 14bine doğru düzgün ekran kartı yok 1 yıl daha rtx 2060 kulancam işlemcim güçlü olmasını istiyorum darboğaz yapmasın yeter
  14. T

Merhabalar rtx 2060 dual ekran kartım var şuanki donanımım ryzen 5 3600 işlemcim b450 gaming plus anakartım sıvı soğutmam var işlemci anakartı değiştiricem rtx 2060 alınacak en performanslı işlemci nedir intel olarak? NOT: Darboğaz Olmasın 13.000TL bütce
  15. T

165 Hz 1 ms Monitör Tavsiyesi

eyvalah :D 1634013273 0,5 ms 1 ms mi daha iyidir ?
  16. T

165 Hz 1 ms Monitör Tavsiyesi

3000 2900 Tl param var mönitör Tavsiyesi Alabilir miyim ?
  17. T

TÜRKÇE OLAN OYUNLARI TÜRKÇE OYNAYAMIYORUM

PS 4 aldım ditijal üstünden last of us 2 satın aldım oyuna girdim ama türkçe secenek yok acil söyler misiniz nasıl düzelir satın alırkan alta türkçe dil desteği var dedi dublaj alt yazı kendi sitesinden aldım
  18. T

ps 4 slim nerden alınır

bildiğin başka mağza varmı
  19. T

ps 4 slim nerden alınır

2 el olmıycak
  20. T

ps 4 slim nerden alınır

merhaba ps 4 slim alıcam ama intarnetten şipariş vermek istemiyorum nerden alabilirim ya da intarnetten alsam en güvenilir nerden alabilirim bağzı mahzaların ellinde yok
Geri