Arama sonuçları: *

1. O

İphone 11 arada takılmalar

Bende de olmuyor gibi hiç belki ben kafamda kurduğum için öyle görüyor olabilirim 1643836992 Temiz cihazdı belgede de yani verdikleri kağıtta da temiz diye yazıyordu sorduğumda merak etmeyin sıfır dediler hatta ülkeye parça olarak giriyormuş 1643837055 Şöyle bir şey de var yenileme cihazlar ve...
  2. O

Benimki bozuk gelmişti 1 haftalık telefon sonra değişimini yaptılar orda çok hevesim kırıldı o yüzden verdikleri telefon 0 mı değil mi bilmediğimden böyle kafama takıyorum 1643836614 Rahatladım :)
  3. O

Bende de 64 GB var şimdi 5 tane uygulama açıp sürekli geçiş yaptım sıkıntı olmadı teknolojik alet sonuçta Arada yapar 1643836167 Aslında fark edilecek bir donma değil yani ciddi anlamda dikkatli bakmadıktan sonra hiç kimse fark etmez zaten sürekli olmuyor ben çok dikkat ediyorumdur belki
  4. O

Ben biraz takıntılıyımdır böyle şeylere belki ben çok dikkat ediyorum belki o yüzden olabilir
  5. O

Merhabalar ben iPhone 11 kullanıyorum ve uygulama geçişlerinde ve safariye tıklıyorum klavye alttan gelirken takılıyor klavye takılması 1 kere oldu ancak uygulama arası geçiş yaparken böyle hafifte olsa arada takılma oluyo yani 10 kere uygulama arası geçiş yapıyorsam 1 kere falan oluyor ancak...
  6. O

Mx130 dead by daylight kaç fps alır

Herkese merhabalar, ben dead by daylight indirmek istiyorum kasar mı diye merak ediyorum PC özelliklerim Mx130 2gb gddr5 RAM ekran kartı İ7 8550u işlemci 8 GB RAM 256gb ssd Tahminen kaç fps alırım yardımcı olursanız sevinirim
  7. O

Garanti tarihi farklılığı

Benim demek istediğim o değil ben 14 ekimde aldım telefonu 1 hafta sonra arızalı diye götürdüm sonra telefon değişimini yaptılar ve telefonda garanti süresi 14 ekim 2023 yazıyordu bunda problem yok sadece Apple ın sitesinde neden farklı telefon sıfır değil mi yoksa düşüncesi geldi aklıma
  8. O

Verdikleri cihaz sıfırdır değil mi çünkü ben telefonu daha yeni aldım değişmesi beni üzdü ve internette verdikleri cihaz hakkında bazı yerlerde sıfır değil diyorlar
  9. O

1 ay önce sıfır olarak aldım ve cihaz arızalı çıktı bende götürdüm ve bana sıfır yeni cihaz verdiklerini söylediler
  10. O

Arkadaşlar merhabalar, kısa bir yazı yazacağım merak ettiğim bir şey var bende iPhone 11 var ve garanti süresi Apple’ın kendi sitesinde farklı(bitişi 2022) telefonda farklı(2023 olarak) görülüyor nedeni nedir acaba?
  11. O

Apple swap cihaz hakkında merak ettiklerim

Aynen beyaz bir kutuda geliyor
  12. O

Herkesin farklı bir şey söylemesi kafamı karıştırdı
  13. O

Cihazı verdiler zaten kutusu farklı ancak verdikleri cihaz sıfır mı onu merak ediyorum
  14. O

Merhabalar, ben yakın zamanda bir iPhone 11 cihaz aldım ve arızalı çıktı, bende zorlu center Apple’a götürdüm ve cihazın değişmesi ya da iade yapabileceklerini dile getirdiler, bende malum zamlardan dolayı iade edersem üstüne 400 TL daha eklemem gerekiyordu bende cihazın değişimini istedim, ve...
Top Bottom