Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Sıfır Iphone 13 mü 2.el bulabilirsem 13 Pro mu?

yok hocam telefonculara baktım bütün kadıköyü gezdim 128GB 70 ile 85 pil sağlığı arasındaki içi açılmamış ürünlere baktım fiyat bandı ise 39-44 bin arası, cuma gibi sirkeci taraflarına gidip birde orayı yoklayacağım. Babam SIFIR telefon al diye kafamı yiyor başımıza bir şey gelmesin vs diye...
  2. OdinSonThoR

ya uzun süreli düşünüyorum ya dediğim gibi yurt dışı fln uğraşmak istemiyorum yanlış anlamayın bi kere alayım uğraşmayım diye düşünüyorum
  3. OdinSonThoR

aktif telefonum yok.
  4. OdinSonThoR

Arkadaşlar 13 alacağım galiba bilmiyorum ama 13 Pro çok güzel duruyor 0 olsa direkt alırım kamerası flnda daha iyi yani ne yapmalıyım? 34 civarından 0 13 128gb fiyat almaya başladım 38-39'a 128-256 lık 13 prolar duruyor pili gidip orjinal servise değiştireceğim zaten yerimde olsanız hangisini...
  5. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

ekran kartı 1650ymiş ileride upgrade atsa bile sırıtmaz diye düşünüyorum buna yapışcaz gibi
  6. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

tamamdır
  7. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

teşekkürler ben piyasayı bayadır takip etmiyorum birde bu varmasi mag 256F diyorsanız onu alalım onun indirim yetmezse bunu alacağız https://www.hepsiburada.com/lg-24-ultragear-24gs65f-b-1ms-gtg-180hz-hdmi-display-amd-freesync-g-sync-hdr10-ips-panel-fhd-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000719IIJ
  8. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

Arkadaşıma doğum günü hediyesi almayı düşünüyoruz 60hz kullanıyor https://www.gaming.gen.tr/urun/424829/msi-g244f-e2-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/?ref=akakce#reviews bu 4k ama niye bu kadar ucuz çözemedik normalde pahalı olması lazım değil mi?
  9. OdinSonThoR

S23 vs S24 aradaki 7 bin TL'ye değer mi?

Black Fridayi bekliyorum telefon almak için S23 256 GB'lık modeli alacağım çok yüksek ihtimal S24 ile arasında 256gb'lık model için konuşuyorum 7 bin tl fark var cidden değer mi bu paraya? Bilgidiğim bi Snapdragon Exynos farkı var kameralar donanımsal olarak aynı, ekran neredeyse aynı sadece...
  10. OdinSonThoR

Samsung Galaxy S23 almalı mıyım?

s24ün tasarımında çerçeveler mat ve düz olduğundan daha hoş geliyor ama 1 nesil için o parayı vermeye gerek yok gibi black fridayde insinde alıyım 3 haftadır telefonsuzum yaptırsam babamlar neyine yetmiyor diyeceğinden yaptırmadım kasım bitişini bekliyoruz
  11. OdinSonThoR

Evet abi o yüzden işte s23'e çok yakınım s24 snapdragonlu çıksa onu düşünürdümde exynosa o kadar para vermek istemem araştırmadım belki iyidir ama snapdragon ile çıksa zorlardım
  12. OdinSonThoR

Ya cidden ben bıkmıştım androidden Iphone alacaktım ama 13 pro fln alabilsem hiç acımamda, bi telefona 30'un üstüne çıkmak beni aşıyor zaten hali hazırda bi borç ödüyorum bozulmasa telefonum aciliyet listesine koymam bile ama bakacağız. Babam destek çıkarsa belki iphone alırım ama muamma...
  13. OdinSonThoR

Bi eksikliğini gördün mü abi telefonun? Şunu fark ettim diyebileceğin bir şey var mı?
  14. OdinSonThoR

Ben zorlayabilirsem aslında s23+ veya s24 almayı düşünüyorum S22 hiç planlarım arasında bile değilf fotoğraflar cidden güzem ama Instagramda sıkıntı çıkarmasını fln hiç istemiyorum artık
  15. OdinSonThoR

sıfırda 30k civarı şu black fridayde 27-28 görmesini bekliyorum zam gelse bile, milletin telefonundan fotoğraf çektirmekten abdullah avcı mahcubiyetine düştük abi. Birde ben taksit yaptıracağım o yüzden sıfır almak zorundayım, temiz olsun kafamız rahat olsun mantığındayım. Birde ekstra bir şey...
  16. OdinSonThoR

Hatırladığım kadarıyla çok yüksek bir ücret olmuştu kayıt ettirmek hatta o yüzden iphone 13 alamamıştım zamanında tam alacağım vakit 6k dan bu en yüksek fiyata çıktı bende vazgeçtim, yenilikleri takip etmiyorum ama garantiyle fln uğraşmalık bir iş olmasın vs diye gram düşünmedim
  17. OdinSonThoR

Sıfırdan nasıl matematik öğrenirim?

çok teşekkürler geçen seneden denemelerim duruyor matematikler boş problemleri çözüp bırakıyordum diğerlerini bilmediğimden 1722794056 Dershane olacak elbette, haftada 3 gün olacak. Youtube'u günlük tekrar olarak kullanmayı düşünüyorum. Derslerim erken bitiyor 1-2 gibi evde oluyorum evime yakın...
  18. OdinSonThoR

Merhabalar, hayatım boyunca telefon benim için çok önemli olmadı hep idarelik telefon aldım ve 2-3 yıl idare edip bozuldular genelde son 1 yılları işkence gibi geçer son telefonumda bana 5 aydır işkence çektiriyor yenisi alıp kıracağım. Bu sefer parası neyse verip en azından şöyle 4 yıl kafadan...
  19. OdinSonThoR

Yardım Kurtlar vadisi tüm serileri bitiren varmı ?

KV izle ama diğer içeriklerden o kaliteyi bekleme bu kadar. KV ezberimdedir ama pusuyu özetlerden 2xde bitiremedim hala ama içeriğini bilirim keyfine bağlı yani
  20. OdinSonThoR

Sıfırdan nasıl matematik öğrenirim?

Hayır YKS ye hazırlanıyorum TYT yi oturtup sonrasında AYT yi halletmek istiyorum.
Top Bottom