Arama sonuçları: *

1. T

Kablolu kulak içi kulaklık

Cümleten hayırlı akşamlar önceden arkadaşlar ben bi kablolu kulak içi kulaklık alacağım ama vatan veya mediamarkt ta bulunsun bass ları ve tizleri den biri iyi biri kötü olmasın orta halli olsun yaklaşık 250 tl gibi bide bütçem var.
  2. T

Uygun fiyatli e sigara

İstanbulda mağaza olarak satanlar var biliyorum da işte ben önerilen bi marka istemiştim uygun fiyatli yoksa satılıyor telefonculsr filan satıyor bazı yerlerde
  3. T

Uygun fiyatli e sigara

Minimal her şekilde tsinsbilen likitini filan rahat tedarik edebileceğim uygun fiyatli bi elektronik sigara önermisiniz satan bi yer vsrsa da olur istanbul Avrupa da
  4. T

Coinsprea adlı coin alım satım sitesi güvenilir mi

Peki 18 yaş as altı olarak ön satışlara en kolay şekilde nasıl katılabilirim bilgi verirmisiniz.
  5. T

Coinsprea adlı coin alım satım sitesi güvenilir mi

Bir tane telegram grubundan tıklayınca açılıyor site sadece ama googlede artınca açılmıyor canlı desteğe sorunca da sitemiz turkiyede yeni kullanima başlamıştır diyo güvenilir mi bilen varmi
  6. T

D&P PARFÜM REZİLLİĞİ

Ben posete atmıyorum o benim dediğimi rafin altından posete koyuyor
  7. T

D&P PARFÜM REZİLLİĞİ

Öncelikle herkse iyi pazarlar ben dün Eminö nde parfüm aldim d&p den j4 modeli, bunu takım olarak aldım lakin deodorantları L6 vermişler bunuda eve gidince fark ettim bende beylidüzünde oturuyorum okul olduğu için gidemem fiş zaten yok o tür yerlerde beylikdüzündeki d&p ye girtsem durumu...
  8. T

Elektronik el freni?

Neyi güzel ya gayış gibi peugeot 2008 var bos paket araçta her şey güzel vitesi şamzimani fln ama el freni direkt gayış gibi berbat geliyor bana
  9. T

Elektronik el freni?

Ben bir şey merak ettim Manuel el freni sonradan elektronik el frenine dönüştürülür mü?
  10. T

150-200-230 max kalıcı 4 mevsimlik parfüm önerisi

Kokusu yayılsın ve kalıcı olsun 4 mevsimlik olsun fiyat ta belirttiğim gibi olursa sevinirim
  11. T

Razer deathadder essential beyaz?

Logitech g203 nasıl peki 1628689471 Oyun ve günlük işler.
  12. T

O küçükmü peki benim elim büyük normlar boyutlarsa alabilirim
  13. T

Razer deathadder essential beyaz maouse almayı düşünüyorum ama tam emin olamadım 200-250 vsndinda beyaz oyuncu mouse önerir misiniz??
  14. T

400-500 tl arası beyaz oyuncu klavye?

Bu fiyat bandında olsun ve Q klavye olursa daha iyi olur.
  15. T

Gamepower warcry & gametech archon?

Bu iki kasadan birini düşünüyorum ama arada kaldım 9 fsn benim için daha iyi olur sıvı soğutma alamam aralarında çok kalite farkı varmi bilmiyorum size danışmak istedim.
  16. T

Rx 5000 serisinde cache varmi?

Amd ekran kartında cache sadece 6000 serisinde mi var?
  17. T

2000, 2200 tl monitör?

Onuda gördüm ama çoğu kişi sıkıntılı geldi diyor iadesi uğraştırmış filan ama bazısı da kusursuz diyor özellikleride iyi 240 hz 1 ms va panel 1920 1080 curved bide pivot özelliği var kontrol ederek alabiliyorsan iyidir.
  18. T

2000, 2200 tl monitör?

27 inç 1 ms 165-240 hz olsun ıps yada va panel olsun 1920 1080 ve pivot özelliği olsun fiyatı da 2000, 2200 civarı olursa güzel olur yada ilerde fiyatlar düşermi bilgilendirirseniz sevinirim.
  19. T

Ryzen 5 5600x & asus tuf gaming b550 m plus wifi?

Arkadaşlar ryzen 5 5600x & asus tuf gaming b550 m plus wifi birbirini tam destekler mi?
  20. T

12 SINIF a geçtim EA dan Sayısala geçmek istiyorum?

tabii ki 11. Sınıfa çalış yazın son 1 hafta da 12. Sınıfınkilere çalış sözlülerden kokma son sınıf diye sisiriyorlsr.
Geri