Arama sonuçları: *

1. Mr. Mustafa

Yeni Monitör Alacağım Laptop Nvidia4060 Kullanıyorum Bütçe 35k Max.

Bende 4050 laptop var ben ileride sıkıntı olmasın diye bunu almayı düşünüyorum bence dediğim gibi düşünün bir de
  2. Mr. Mustafa

Yardım Servispoint MSI Yetkili Servisi Hakkında

benim de laptop ilk aldığımda sıkıntılıydı ilk 2 hafta içinde 3, 4 kere falan götürmüştüm en son yenisi ile değiştirmişlerdi laptopu 1781625245 Türkiyede bütün garanti servisleri sıkıntılı
  3. Mr. Mustafa

Yeni Monitör Alacağım Laptop Nvidia4060 Kullanıyorum Bütçe 35k Max.

XG27AQWMG bu modele bir bakın
  4. Mr. Mustafa

4050 Laptop ile 2k Oyun Oynanır mı?

Merhaba elimde msinin bravo 15 laptopu var içinde de 4050 105 watt gpusu var yazın 2k oled monitör almayı düşünüyorum sizce bu laptop monitör ile nasıl performans sağlar?
  5. Mr. Mustafa

Sizce Hangi Laptop Almalıyım?

Bence de Acer daha iyi zaten diğerini de alsan garantisi bitmiş bence değmez diğeri
  6. Mr. Mustafa

Logitech G305 Yerine Öneriniz Var mı (Kablosuz)

Hatta 1 yıl kullandıktan sonra yan tuşlardan biri çalışmıyordu servis direkt yenisi ile değiştirdi
  7. Mr. Mustafa

Logitech G305 Yerine Öneriniz Var mı (Kablosuz)

Başka mouse bilemem ama g305 bayağı iyi bir mouse ben neredeyse 3 yıl önce 700lira bandında almıştım
  8. Mr. Mustafa

Samsung 27" Odyssey G5 Vs Asus Rog Strıx OLED Xg27aqdmgr

Yazmadan önce biraz araştırmanı tavsiye ederim 1779883090 Aradaki farklar burada. Panel biraz şans işi ama tutturursan neredeyse en iyi oled monitör
  9. Mr. Mustafa

Samsung 27" Odyssey G5 Vs Asus Rog Strıx OLED Xg27aqdmgr

Madem bu kadar bütçenin üstüne çıkıyorsun ASUS XG27AQWMG bak 1779818121 Bayağı bir fark eder
  10. Mr. Mustafa

Lenovo'nun Yoga Serisi Alınır mı? 2

Akrabam için bu modelleri bakıyorum. Kendisi doktor ve powerpoint vs. Şeyler için istiyor ve en az 10 yıl gitsin diye bir düşüncesi var. Sizce hangisi daha iyi...
  11. Mr. Mustafa

Çözüldü✓ Lenovonun Yoga Serisi Alınır mı?

Akrabam için bu modelleri bakıyorum. Kendisi doktor ve powerpoint vs. Şeyler için istiyor ve en az 10 yıl gitsin diye bir düşüncesi var. Sizce hangisi daha iyi? LENOVO Yoga 7 2'si 1 arada Ultra 5 226V 16GB 1TB SSD 14" OLED 600nits FreeDOS Copilot+ PC 83JQ00CMTR - Fiyatı, Yorumları...
  12. Mr. Mustafa

23 Bin Lira Civarına Hangi Oled Monitör Alınır? 2

Beyler bunu almaya karar verdim ne dersiniz? Asus ROG Strix XG27AQWMG 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 280 Hz OLED
  13. Mr. Mustafa

Arkadaşlar teşekkür ederim ama bu monitörler arasında hoparlörü olan var mı?
  14. Mr. Mustafa

23 bin lira civarı para var ve oled monitör almaya çalışıyorum. 2k 180hz veya üstü olsa benim için yeter. Ne önerirsiniz? 2.kez Atıyorum çünkü kimse Cevap vermedi😭 . . I
  15. Mr. Mustafa

Çözüldü✓ 23 Bin Lira Civarına Hangi Oled Monitör Alınır?

23 bin lira civarı para var ve oled monitör almaya çalışıyorum. 2k 180hz veya üstü olsa benim için yeter.
  16. Mr. Mustafa

Yardım İstanbuldan Gelen Kargo 23 Gün Sürer mi ?

Saçmalık.başka bir Şey degil
  17. Mr. Mustafa

Sennheiser hdb 630 20.000 civarına alınır mı?

Aslında bir test etmem lazım. Nereden test edebilirim bir bilginiz var mı?
  18. Mr. Mustafa

Para ile ilgili de şunu söyleyeyim normal dışarıda harcayacağıma 2,3 ay abartı harcama yapmam sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
  19. Mr. Mustafa

Yani profesyonel değilim ama her yerde kullanacağım bilgisayarda, dışarıda, evde falan yani müzik dinlemeyi çok seviyorum. Zaten normal kulaklıklar 10 b.n olmuş bence odyofil bir kulaklığa bu kadar para vermek benim gözümde saçma değil. Bir de alınca 10 yıl kullanırım diye düşünüyorum ne...
  20. Mr. Mustafa

Ayrıca bilgisayarda falan oyun oynayacağım
Geri