Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Kasamın ön paneli çalışmıyor.

Kablo bu şekilde 1394 yazıyor 1646061971
  2. D

Tamamdır hocam @Sebeci @BurakBrllr teşekkür ederim ilgi ve alakanız için kendim çok anlamıyorum ama yinede yapmaya çalışacağım 🙏🙏 1646055712 Hocam Böyle bir kablu geliyor önden bunu mu takıcam acaba o gösterdiğiniz yere
  3. D

Evet hocam power tuşu vs. çalışıyor ama ön paneldeki usb girişleri ve kulaklık girişleri çalışmıyor.
  4. D

Merhabalar öncelikle herkese bilgisayarımı alalı yaklaşık 1.5 sene oldu ve aldığımda parçaları mahalle bilgisayarsıcına monte ettirmiştim. Bana anakartın üstünde bağlicak yer olmadığı için ön panelin çalışmayacağını söylemişti böylebirşey mümkün mü aşırı saçma geldi. Eğer yardımcı olabilirseniz...
  5. D

Bilgisayarımdan onboard görüntü alamıyorum

İşlemci: i7 3770 anakart: Asus ddr3 4 slotlu tam modeli hatırlamıyorum
  6. D

Bilgisayarımdan onboard görüntü alamıyorum

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, ekran kartımı sattığım için onboarda taktım bilgisayar açılıyor ancak videonun sonundaki gibi o ekranda takılıyor fotoğraf olarakda attım uzun bir süre beklesemde açılmıyor yardımcı olabilecek var mı ? -Ramler sök tak yapıldı -Biosa girilmek denendi -Bios pili...
  7. D

Ana kartıma egzoz fanı bile bağlayamıyorum (ÇÖZÜLDÜ)

Tamamdır etikelicem. 1625672947 @Psyduck Bağladım soketi şuan herhangi bir sıkıntı yok 1 senedir boşu boşuna bağlamamışım :D Çok teşekkürler yeniden.
  8. D

Tamamdır etiketlemeyi bilmiyorum ama denerim.
  9. D

Tamamdır teşekkürler bu akşam deneyeceğim yine bilgilendiririm isterseniz :)
  10. D

Çok teşekkürler yarın arkadaşım geldiğinde takıcaz :D 1625669441 Tamamdır teşekkürler. :)
  11. D

https://www.hepsiburada.com/nhr-4p-4-pin-fan-kontrol-kablosu-4p-disi-3-3-3-4p-erkek-kablo-4pinli-fan-uzatma-fan-coklayici-p-HBCV00000BY1KV Bunu alsam uyumlu olur mu? 1625668757 Çok teşekkürler 1 yıl oldu pcyi alalı olduğnu bilmiyordum bilgisayarcı yok bağlayamam vs. demişti.
  12. D

Anakartım bu umarım fotoğrafta iyi gözüküyordur ekran kartının üstünde vs. herhangi bir soket yok
  13. D

Evet bende anlayamadım niye böyle. 1625668409 Valla bilmiyorum bakmam lazım. 1625668469 Öyle yapıcam ama nasıl yapıcağımı bilmediğim için konu açtım hangi fan çoklayıcı iyi hangisi uyumlu olur bilmiyorum.
  14. D

Sadece bunlar var sağdaki egzoz fanının kablosu soldakilerde boştaki psu kabloları 1625668016 Eğer anlaşılır değilse bir daha çekip atabilirim sorun değil.
  15. D

Bilgisayarı aldığımda tanıdığım bir bilgisayarcıya monte ettirdim ve bana olmadığını söylemişti foto atabilirim. 1625667427 Gerçekten hiç anlamıyorum hangi kablo nereye gelicek falan foto atabilirim istersen.
  16. D

Merhaba Anakartım : Msi h310m pro-vd plus Kasam :CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R MidT ATX Sorunum şu kasamın önünde 2 tane fan var bunlar anakartıma bağlı ve çalışıyor ama anakartım üzerinde başka fan bağlayabileceğim bir yer yok bu durumda egzoz fanım çalışmıyor anlicağınız üzere 2 ekrankartı 1 cpu...
Top Bottom