Arama sonuçları: *

1. C

EKRAN KARTI BİT DEĞİŞTİRME NASIL

tmmmmmmmmmmmmmm
  2. C

HERŞEYİM ORJİNAL HİÇBİŞEYİMDE SORUN YOK 10 YILLIK PC DE SADECE FORMAT ATTIM BÖYLE OLDU 32 biti 192 bit yapma varmı EKRAN KARTI AYARLARI FELAN VARMI BİLEN VARSA YAZSIN BİLMEYEN SORU SORMASIN HOCAM
  3. C

WİNDOWS SÜRÜMÜM 64 BİT
  4. C

BENDE GIGABAYTE 1060 6GB 192BİT OC VAR AMA SİSTEM BİLGİSİNDEN BAKTIGIMDA 32 BİT OLARAK GÖRÜNÜYOR BEN EKRAN KARTIMI NASIL 192 BİTE ÇEKİCEM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACİL
  5. C

Yayın yaparken yayına drop giriyor yardımcı olurmusunuz acil !

Yayın açtıgımda yayına aşırı drop giriyor yayına 2500-2800- 3500-3000 bit arası veriyorum İnternetim normalde 100mbs indirme 5 mbs yükleme alıyor Youtube dan birsürü yayın ayarları izledim hepsini yaptım ama yinede yayına drop giriyor sebebini bilen varmı Pc sistemin de şu şekilde : İŞLEMCİ ...
  6. C

EKRAN KARTI OYUNU GÖRMÜYOR

BU RESİMDEKİ DRİVER KIRMIZI HATASI NEDİR ÇÖZÜMÜ BİLEN VARMI ?
  7. C

OYUNLARDA EKRAN KARTI KULLANILMIYOR

Valhalla da ekran kartını pc görmüyor üstelik cpu kullanıyor 30 fps alıyorum max bu durumu nasıl düzeltirim
  8. C

EKRAN KARTI OYUNLARDA KULLANILMIYOR !!!!!!

Oyun valhalla da ekran kartını görmüyor oyun sadece cpu ile çalışıyor 30 fps alıyorum ekran kartını görmesi için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
  9. C

SİLİNEN FOTOLARI GERİ ALMA

olum dalganı başka yerde geç ben burda yardım için forum yazıyorum sen benimle dalga geçiyorsun senin türkçe hocanı ben ....
  10. C

bunu nasıl yapıcam gönderdim yaptım geri nereye göndermesini nerden görücem
  11. C

Ben geri dönüşümden sildiğim fotoğrafları veya dosyaları geri nasıl abilirim bana acil yardımcı olurmusunuz 3-4 tane program kullandım onlar fayda etmedi Lütfen acil bilen eden varsa bi el atsın
  12. C

Oyun oynadıgımda spotify pc kastırıyor

Teşekkürler yardım için 😊❤️
  13. C

Bunu yaptım işe yaradı çok teşekkür ederim ama bu seferde alt tab atamıyorum başka sekme felan açamıyorum :(
  14. C

ben youtube üzerinden dinlemiyorum dinlemeyi sevmiyorum da bunun çözümü vardır ya
  15. C

Pc de lol oynuyorum vb oyunlar arkada spotify ile müzik dinliyorum klavyeden değiştirdigimde pc kasıyor çözümü varmıdır hocam
Top Bottom