Arama sonuçları: *

• Users: Ekinn
  • Order by date
  1. E

Klavye Altına Saber RGB Gibi Işıklandırma Nasıl Eklenir?

Warlock, Saber vs Gamepower çoğu klavyelerinde bazı tuşlar basmıyor bu en önemlisi. Ek olarak kısa süre içerisinde klavyeden dehşet şekilde yay sesi meydana geliyor.
  2. E

Saber RGB gibi kronik sorunlu bir ürüne para vermek istemiyorum. Daha doğrusu Gamepower markasını istemiyorum. Elimdeki daha kaliteli ve memnun olduğum mekanik klavyemin altına yalnızca Saber RGB tasarımında aydınlatma istiyorum.
  3. E

Arkadaşlar merhaba. 35cm uzunluğunda yalnızca tuşlarda aydınlatması olan bir klavyem var. Ben Gamepower saber RGB'nin alt aydınlatması gibi klavyenin alt/kenar taraflarına RGB ışıklandırma yapmak istiyorum. YouTube'a Gamepower saber RGB yazarak alt kısım ışıklandırmayı görürseniz ne demek...
  4. E

Klavyenin Altına Saber RGB Gibi Işıklandırma Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar merhaba. 35cm uzunluğunda yalnızca tuşlarda aydınlatması olan bir klavyem var. Ben Gamepower saber RGB'nin alt aydınlatması gibi klavyenin alt/kenar taraflarına RGB ışıklandırma yapmak istiyorum. YouTube'a Gamepower saber RGB yazarak alt kısım ışıklandırmayı görürseniz ne demek...
  5. E

Tronsmart sono vs Rampaga comfort

Sono kullanıyorum, sono öneriyorum. Rampage`i sevmememe rağmen kulaklığını denedim uzun vadede mikrofon ve kulaklık ses kalitesi rezalete dönüyor. Hiçbir üründe Rampage, Gamepower, JamesDonkey görünce durmayın bile kaçın.
  6. E

Pixart 3325 vs Pixart 3327

Tip olarak beğenmedim hocam. Mesajımda belirtmiş olduğum modele ne dersiniz? 3325 sersörlü...
  7. E

Gamepower olanı alsam 15 gün deneyimlesem olur mu sizce hocam? İçimde kalacak biliyorum çünkü. İncelemelerde ve kullanıcı yorumlarında sıkıntı çeken görmedim. 3325 sensör hakkında bilginiz varmı? FPS oyunlarında üzer mi takılma yaratır mı?
  8. E

Gamepower Translucent alınır mı? Sensörü nasıldır?

Merhaba. RGB`ye bayıldığım için mouse tasarımı dehşet hoşuma gitti. Gamepower`a önyargılı olmama rağmen almayı çok istiyorum fakat sensörü dolayısıyla 400DPİ`da FPS oyunlarında beni üzer mi? Takılma vs sorunlar yaşatır mı...
  9. E

Gamegaraj PSU Değiştirilmeli Mi?

Dehşet kaliteli değil evet fakat düşük bütçede önermiyor da değiliz. En azından C4 üretmiyor. Herhangi bir şikayet yok. :)
  10. E

Katar Pro elime küçük gelecek galiba hocam. Pençe olarak kullanmıyorum mouseyi. Gamepower firmasına önyargılı olmama rağmen RGB sevdam dolayısıyla Gamepower Translucent düşünüyorum. Markaya önyargılıyım sensörüne güvendim sadece. Switchleri`de fena değil gibi. Ama tabii ki hatam varsa...
  11. E

Gamegaraj PSU Değiştirilmeli Mi?

GameGaraj sistem kullanmaktayım. PSU larını yurt dışında AIGO üretmekte. Değiştirmenize gerek yok bence.
  12. E

Dostlar merhaba. Katar Pro yani Pixart 3327 sensöre sahip mouse alacaktım fakat hem fiyatı zam yedi hem de elime küçük gelecekti Katar Pro. 150TL gibi bir fiyata 3325 sensörlü bir mouse beğendim. FPS oyunları oynayan biriyim 400 DPİ kullanıyorum. 3325 bana yeterli gelir mi takılma yapar mı...
Top Bottom