Arama sonuçları: *

1. L

Yardım Ekran kartı mu işlemci mi? Asus mu monster mi?

Onun yerine 1660ti mi önerirsiniz
  2. L

i5 bilgisayar ileriki yıllarda eksiklik olur mu sizce? Ayrıca 3050 ile dediğiniz csgo pubg valorant oyunları gtx1660ti ye nazaran ne kadar kötü oynayabilir? Açık ara fark varmıdır yani. eğer 1660ti iyi seçersek ileri ki yıllarda geri kalır mı zira rtx30 lu seriler çıktığı için
  3. L

Aa evet pardon yanlış yazıyormuşum. O kadar kararsızım ki i5 mi i7 mi 1660ti mi 3050 mi ne alacağımı şaşırdım..
  4. L

Peki 1060ti mi yoksa 3050 mi önerirsiniz dediğim gibi bilmediğimden soruyorum bilgisayarı kardeşime hediye alacağım
  5. L

Arkadaşlar bir de bu pc hepsiburada da satılıyor güvenilir midir? İlk kez internetten teknolojik alet alacağım tr garantisi var mıdır
  6. L

Herkese teşekkür ederim👍🏻 Bu fiyatlar bandında önerdiğiniz başka oyun laptopu var mıdır onları da değerlendirebilirim
  7. L

8-10 bin arası bütçem var. Dediğim gibi tam anlamıyla bilgim yok önerilenler bunlar olduğu için kararsız kaldım dediğim gibi oyun için başka önerdiğiniz varsa söylerseniz memnun olurum
  8. L

Anladım teşekkürler. Peki bunlar yerine 8-10 bin tl bandında önerdiğiniz başka oyun laptopu var mıdır
  9. L

Peki tuf olanın i5 olması sıkıntı olur mu? Çünkü 1060 olanın işlemcisi i7
  10. L

Arkadaşlar oyun laptopu için ekran kartına mı işlemciye mi bakılmalı? Rtx 3050 mi yoksa gtx 1060 mı daha iyi? Tam olarak net bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...
Top Bottom