Arama sonuçları: *

1. L

Üniversite sınavı hakkında 1-2 sorum var.

hocam nerdeyse 2 yıl olmuş son durumunuz nedir ?
  2. L

routhera ben bağlanabiliyorum fakat başka telefon bağlanamıyor

Sıfırlayıp deneyin eğer olmazsa router ayarlarında DHCP bölümü var onu kapatıp deneyin. Belki olur
  3. L

TürkNet 1 aylık deneme süreci

Fiber altyapıda modem ücretsiz ama sanırım sıfırdan kurulum yapılacaksa kurulum ücreti var 108 TL
  4. L

250 Tl Modem Önerisi

Keenetic Omni dsl olabilir ama 350 TL .
  5. L

İnternet Sağlayıcı Önerisi

1) Türk Telekoma evinize fiber altyapı getirmesi için başvuru yapabilirsiniz. Sanırım artık vdsl için uğraşmıyorlar direk fiber getiriyorlar. 2) Hattınız adsl desteklediği için sadece adsl hizmet kullanabilirsiniz vdsl kullanmazsınız. 3) Eğer taahhütsüz bir iss arıyorsanız Türknet Netspeed...
  6. L

Bu VDSL modem alınır mı?

Tamamdır sağ olun.
  7. L

Bu VDSL modem alınır mı?

Öncelikle detaylı cevabınız için teşekkürler. Ben de VDSL bağlantıya geçeceğim için modem almayı planlıyorum. Aklımda Zyxel vmg3625 ve keenetic extra dsl modelleri var. Eğer satın alırsam Zyxel 385 TL ve keenetic 450 TL gibi fiyata mâl olacak sizce aradaki fiyat farkına değer mi ? Keenetic...
  8. L

Bu VDSL modem alınır mı?

Merhabalar sizin evinizde kullandığınız modem ve routerları söyleyebilir misiniz ?
  9. L

Öneri Zyxel Vmg3625-T50B Modem Nasıldır ve Modem Tavsiyesi

Eve Vdsl2 internet bağlatacağım bu yüzden modem arayışına girdim bütçem 300-400 TL civarı aklımdan Zyxel vmg3625 geçiyor. Gördüğüm kadarıyla donanımı iyi olmasına karşın yazılımı pek iyi değilmiş. Diğer taraftan da Keenetic'in Omni dsl modemini düşünüyorum her ne kadar Zyxel donanım olarak...
  10. L

MODEM ÖNERİSİ BÜTÇE 400TL

Tamamdır teşekkürler
  11. L

MODEM ÖNERİSİ BÜTÇE 400TL

Merhaba halen indirim var mı Hepsiburadada
Top Bottom