Arama sonuçları: *

1. GastamonuAyusu37

Sizce kim daha güzel ?

valla hepsini içime alabilirim benim için sorun yok
  2. GastamonuAyusu37

Anakartınızın DDR'si kaç?

sistemini üzerine koyduğuna göre bir sorun yok kaçıncı nesil işlemci kullanıyorsan destekliyor kaç mhz ram kullanıyorsan destekliyor sistemi üzerine oturttuysan leş falan değil o anakart ileride sisteme bir takviye yapmak için uygun değildir dersen normal bir şey ki sen gidipte hayvan gibi ağır...
  3. GastamonuAyusu37

bak gene aynısını yapıyorsun illa som model bir ürün kullanmak zorunda değilsin şu 2 cümleden genel olarak bile alttakilere bakmayıp sürekli üsttekilere ilgisi olan ve şükretmeyi bilmeyen birisin sanırım bu huyunu düzene sokmanı tavsiye ederim
  4. GastamonuAyusu37

Kramponu 1 saat kullanıp iade etsem?

sende kalp olmadığı için bir şey olmaz
  5. GastamonuAyusu37

ben ddr3 1333mhz kullanıyorum haline şükret leş diyeceğine
  6. GastamonuAyusu37

Öneri A320 mi B450 anakart mı ?

aynı şey zaten ekran kartı kendisi bağımsız overclock olabilir ramde eğer anakartın desteklediği mhz'nin altında ise oda OC olabilir b450chipset işlemciyi overclock etme konusunda 1 numaradır anakart oc diye bir şey yoktur
  7. GastamonuAyusu37

Öneri A320 mi B450 anakart mı ?

overclock yapacaksan b450 al ama uzun bir süre kullanmayacağım diyorsan a320 al geç uzun fiyata
  8. GastamonuAyusu37

Çözüldü✓ Eski bozuk anakartla ne yapabilirim?

aslında bunun için kilolarca değilde 1 kilo ram yeterlidir maalesef anakartlarda o kadar altın yok :(
  9. GastamonuAyusu37

Çözüldü✓ Eski bozuk anakartla ne yapabilirim?

o ramlerin takıldığı soketlerdeki pilastik parçasını koparmaya çalış altın kaplamalı teller olacak pırıl pırıl altından anlayan bir tanıdığın varsa ona ver 3-5 anakart ram daha bulur maddeleri ayrıştırır bi gram altın çıkarır ama en azından bi 2-3 tane daha bulursa yapar
  10. GastamonuAyusu37

işlemcim boşta 40 derece

hocam havalar çok sıcak eğer adanada antalyada diyarbakırda vs oturuyorsanız bu gene çok iyi bir değer
  11. GastamonuAyusu37

Messi'mi Ronaldo'mu?

teşekkürler..
  12. GastamonuAyusu37

Messi'mi Ronaldo'mu?

bir arkadaş futbolda "messi mi ronaldo mu?" diye sormuş. bende sevgi bakımından soruyorum hangisini daha çok seviyorsunuz
  13. GastamonuAyusu37

Ekran kartı fiyatları Eylüle kadar ne olur?

çip krizi bitmedi ama bitcoin ve etherium inişi yüzünden 0 aynı kalsada 2. el piyasası hayvan gibi indi mining yapan bir elemandan aynı paraya 1650 parasına 2070 bile alırsın 1626186729 yanlış anlama ben 2. el öneriyorum ama 0 alacam dersen ekran kartı stokları gene bitti ama bulursan fiyatı ucuzlar
  14. GastamonuAyusu37

Sizce bu Rami iyi fiyata mı aldım

normalde 1700 lira falan değil siz hangi sitede gezdiniz? bence normal fiyat hatta aynı performansa 40-50 lira daha ucuzları var
  15. GastamonuAyusu37

Ram MHz Hız Birimleri Arasındaki FPS Farkı Ne Kadar Olur?

peki sadece şu sorum var 2666-3000 yada 3200 intel sistemde birde çok fazla olur diyorsunuzda neye göre kime göre kimi oyunda max 5 fps kimi oyunda 30fps olabilir siz bana herhangi bir oyundan örnek verin mesela kullandığın ekran kartının bir üst modelini almış gibi bir fark yok ise daha...
  16. GastamonuAyusu37

yok dedim ya hocam en başta sistem değiştireceğim diye siz 1333 yok dediniz bende şu anda 1333mhz kullandığım için sormuştum zaten bende ddr4e geçmeyi düşünüyorum
  17. GastamonuAyusu37

ben ddr3 kullanıyorumda o yüzden
  18. GastamonuAyusu37

peki intelde ne kadar fark olur? mesela 1333-3000 arası ve 2666 vs 3200 arasında
  19. GastamonuAyusu37

Günümüzde ve ileriye dönük olması gereken RAM frekansı kaçtır?

Bu yılda bencede 16 gb yeterli bi 5 yıl sonra 32GB mhz olarak ise şimdi 3000 5 yıl sonra 3600
  20. GastamonuAyusu37

Bende intel bir sistem var normalde komple sistemi satıp yenisini alacaktım ama o kadar bütçem yok o yüzden yavaş yavaş yüksetmeyi düşünmüştüm ilk önce AMD işlemci ve anakarta yöneldim ama işlemciler çok pahalı bu sefer gene intele baktım bu seferde bir anakart biş işlemci parası bir işlemci bir...
Geri