Arama sonuçları: *

1. L

gta v yi indirdigimden beri her bşr tusa basısımda farklı bir yer acılıyor

Alt ve shift tuşuna aynı anda basıp kontrol eder misiniz düzeldi mi
  2. L

Forza horizon 4 giriş yapamama sorunu

Yine aynı hatayı verdi 1625948776 Biraz daha detaylandırabilir misiniz nasıl yapacağım hakkında İşe yaramadı
  3. L

Evet steamden aldım ultimate edition ancak oyunu başlattığımda giriş yaparken bana başka hesap girme şansı vermiyor direkt bu ekrana aktarıyor 1625947867 Sıkıntı yok teşekkürler yine de. 1625947937 Biraz daha detaylandırabilir misiniz nasıl yapacağım hakkında
  4. L

Hayır eski eposta olduğu için tek doğrulama yöntemi var o da numara. Maalesef yok 1625947676 Yeni güvenlik doğrulamasını bugün denedim ve 1 ay sonra değiştirelecek dedi. Şuan aktif olarak sadece numara ile doğrulama var
  5. L

Hocam az önce dediğim gibi her şeyi denedim eklerde gözüken bütün tuşlara bastım iptali de denedim olmadı.
  6. L

Her şeyi denedim yine doğrulama ekranına atıyor. iptal fayda etmiyor.
  7. L

Forzaya giriş yaparken benden microsoft hesabı istedi ve eskiden kullandığım epostayı girdim ancak bu epostanın doğrulama numarası eski kapalı hattımda kalmış. Ekteki görsellerde görüldüğü üzere eposta girme yerine geri dönüş butonu da bulunmuyor. Oyuna gir çık yapıyorum hala aynı ekran geliyor...
Top Bottom