Arama sonuçları: *

1. Flowy*

2 milyona araba önerisi

Mercedes a200 nasıldır
  2. Flowy*

2 milyona araba önerisi

320i suv olmadığını biliyorum örnek olarak gösterdim arabayı aile togg istemiyor
  3. Flowy*

2 milyona araba önerisi

kanka bi audi bmw mercedeste önerir misin peder böyle üst seviye istiyor genel olarak bmw 320i gibi suv tercih ediyor da genel olarak
  4. Flowy*

2 milyona araba önerisi

Arkadaşlar merhaba maksimum 2m bütçemiz var pederde malum kazasız belasız araba istiyor 2020 model üstü araç istiyoruz malum ve km 150kyı geçmemesi lazım aklımda togg 2025 t10x uzun menzil var ya da bmw 320i var önerilerinizi bekliyorum
  5. Flowy*

40-55K bütçe ile alınabilecek pc

40-55k arası bana pc önerir misiniz? cidden yılbşaına doğru lazım beklemelimiyim yoksa şu an mı almalıyım abdullah abi güzel pc çıkarır mı o zamana kadar
  6. Flowy*

40000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

45000 TL'ye kadar çıkabilirim maksimum benim oynadığım oyunlar : Victoria 3 , hoi4 ve cs2 başka yok
  7. Flowy*

BÜTÇE VE KULLANMA AMACI SÖYLEYİN TELEFON ÖNEREYİM

oneplus 13 hakkında ne düşünüyorsunuz 55k ya alınır mı?
  8. Flowy*

İşlemci ve Ekran kartı için bir termal macun önerisi

Ekran kartımı ve işlemcimin termalini yenilemeyeli 5 yıl oldu ufak bi karıncalanma oldu arada oluyor bu aralar bi termalini değişip rahatlamak istiyorum var mı öneriniz?
  9. Flowy*

Az önce mavi ekran yedim neden? (minidumpu attım)

Evet lol oynarken yedim
  10. Flowy*

Az önce mavi ekran yedim neden? (minidumpu attım)

yardımcı olur musunuz lütfen 1740432436 https://drive.google.com/file/d/1vFztGEU1WQxhpI9vg6pi-CtdRWiDNszF/view?usp=drive_link
  11. Flowy*

YD 16 pro max alınır mı?

s25 ultra mı yoksa 16 pro max mi?
  12. Flowy*

YD 16 pro max alınır mı?

telefonu alıyım mı yani yoksa başka telefonlara mı yöneliyim?
  13. Flowy*

YD 16 pro max alınır mı?

2. telefon kullanmaktan yana sıkıntım yok ileride sıkıntı çıkartır mı ve alınır mı?
  14. Flowy*

Tyt kaç aydabitebilir?

415 puan civarı ocağın 20sinde başlayacağım gibi
  15. Flowy*

Tyt kaç aydabitebilir?

ocağın 20sinde telefon alıp başlamayı düşünüyordum ama genede başlıyım madem
  16. Flowy*

Tyt kaç aydabitebilir?

Tytde şu an hiç çalışmadığım halde 35-45 arası netlerim oluyor sınıfa göre fazla şimdiden başlayayım mı yoksa 15 tatilde mi başlayayım?(Sadece tyt sınavına giricem)
  17. Flowy*

İ15 pro max mi i16 pro mu daha iyi?

hocam batarya ve depolama konusunda iphone 15 pro max daha çok hoşuma gidiyor gene de 16 proyla mı devam edeyim
  18. Flowy*

İ15 pro max mi i16 pro mu daha iyi?

2sinden birisini alcam fiyatlar şöyle i15promax=75k ( %96 batarya, temiz kullanılmış 19 ay garantisi var ) i16pro=87k ( Sıfır ) Hangisi daha mantıklı yarın telefonumu alacağım (Samsung falan alın demeyin istemiyorum samsung)
  19. Flowy*

PTTAvm güvenilir mi?

almayacam babam da ptt zaten güvenilir değil dedi
Geri