Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

ARC B580 ALINIR MI??

MSRP fiyatı zaten bu ediyor, kargo, vergi, kâr payı derken malum S.inerji'de şu an fiyatı 11.2 ve alacağın başka bir şey varsa ödeme sayfalarında “Hepsipay” seçilerek, kampanya süresince 15.000 TL üzeri yapılan alışverişlerde %10 Hepsipara kazanımı olacaktır. ‘’Hepsipay ile öde’’ seçeneği ile...
  2. DeveloperRedneck

🔥İndirim Mahmood Coffee Gold 48 adet 2 gr - 84 TL (adet başı 1.75tl)

Merak edenler için bana da bugün geldi şu an ilk kez içiyorum ve beğendim. Ağırlığı ve tadını beğendim, nescafeden farkı yok, nescafe bi tık daha kavruk ve ağır geliyordu diye hatırlıyorum.
  3. DeveloperRedneck

Çözüldü✓ ZOTAC 2060 EKRAN KARTI PROBLEMİ !!!!

korozyon oksit pas vb.
  4. DeveloperRedneck

Yardım İntel ARC B580 ekran kartı alınır mı? (en ucuz nerden?)

pahalı demişsiniz bu arada 6700 için. 6800-xt bulunuyor o bütçede. 6700xt 7-8e bulunur
  5. DeveloperRedneck

:D:D Kalitesini bilmiyorum da 2 kutu yapıştırdım ben de
  6. DeveloperRedneck

Fırsat: Mahmood Coffee Gold Granül Kahve 2 Gr x 48 Adet https://amzn.eu/d/jdE3vyD Değişiklik olsun diye kahve bakarken 125-150'ye denk gelmişti almadım, sonra 100'e şimde de 84'e düştü. Denemek amaçlı 1-2 paket alacağım ben. Ayrıca Prime Üyelerine Özel: 500TL üzeri alışverişinize %10...
  7. DeveloperRedneck

Cayma Bedeli hakkında soru

müşteri hizmetleri veya uygulama yoluyla öğrenin
  8. DeveloperRedneck

Yardım Ekran Kartı Devre Dışı Kaldı

mining virüsü olabilir
  9. DeveloperRedneck

Max 10.000 liraya kadar sistem önerisi

o kadar detaylı bakamam maalesef siz bulup konu açın bu alınır mı fiyatı nasıl vs. diye
  10. DeveloperRedneck

full set 10k civarına istiyosanız bi bu ilan var zaten, kıyaslayabileceğin rx580li falan sistem yok ki
  11. DeveloperRedneck

1191784737 17 ağustosta atmış da gene de bir sorun isterseniz duruyo mu diye
  12. DeveloperRedneck

Öneri Kitaplık rafı bilgisayar kasasını taşır mı ?

bunu da gördüm de biraz küçük gibi, teşekkür ederim
  13. DeveloperRedneck

Kitaplığı örnek olarak attım. Bu tarz metal gövde olanların puanları genellikle 3.5 civarı bu bi tık daha yüksek diye. Bofigo falan var da %50den fazla daha pahalıydı sanırım.
  14. DeveloperRedneck

https://www.trendyol.com/furnaturedesign/metal-kitaplik-5-rafli-dekoratif-kitaplik-atlantik-cam-p-656705957 örneğin böyle bir kitaplık alsam, en üstten bir önceki rafı kaldırıp araya bilgisayar kasamı koysam nasıl olur sizce var mı böyle kullanan ? Bilgisayar masamın yanında şu an normal...
  15. DeveloperRedneck

Yardım Tablet önerisi olan var mı? 25 30k

ipadler alınmaz diyorsunuz yani, hmm
  16. DeveloperRedneck

Yardım Tablet önerisi olan var mı? 25 30k

ekosistem olsa da olmasa da 2 marka var zaten alınacak, Samsung ve Apple, neden çok seçenek var dediniz ki neleri kast ediyosunuz
Top Bottom