Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Optikçi varsa yardımcı olabilir mi?

Çerçevem kırıldı, yarın numara ölçtürüp gözlük alacağım ama yalan yanlış bilgi verip satıyolar genelde piyasada o yüzden forumda optikçimiz varsa danışmak isterim kendisine.
  2. DeveloperRedneck

Öneri CS2 skin için site vs steam

Çok ıvır zıvır oldukları için bozdum 1 tane simsiyah kaldı ufak bi craftı var, onu da satacam muhtemelen Alıp hızlı satabileceğim neler var
  3. DeveloperRedneck

Oo onu bilmiyodum, bekletmeyen site var mı yoksa hepsi böyle mi artık Zaten şimdi skinleri bozuyom site bakiyesine çevrilecek skin alınca 7 gün de o bekletecek 😁
  4. DeveloperRedneck

Satış yaptıktan sonra bakiyeyi nerde 8 gün bekliyoruz onu anlamadım hocam Ivır zıvır tüm skinleri satıp csfloata falan bi şekilde taşımayı düşünüyorum. (Artık ne mantıklıysa skin, kasa vs) Sevdiğim skinler de vardı ama aynı şeyleri görmek sıktı Bir de skin yerine son zamanlarda çok cs...
  5. DeveloperRedneck

Öneri Monitörümü nasıl zevkle parçalayabilirim?

kalsın 2. ekran yaparsın browserda-discordda koymaz bu çizgiler
  6. DeveloperRedneck

11 dolar steam bakiye, toplam da 13 dolar civarı skin var onlardan da 12 dolar gelse 23 dolar yapıyor. Envanteri bozup daha iyi skin dizmek istersem steam'den yapmam mı daha mantıklı olur yoksa sitelerde satıp/takaslayıp/hızlı satıp sitelerdeki bakiyeyle envanter dizmem mi daha mantıklı olur?
  7. DeveloperRedneck

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

Tutku da çok kullandım anthony daha kaliteli bence tutku boxer slip kadar oluyo hemen katlanıyor o uzun olması avantaj olaiblir
  8. DeveloperRedneck

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

Uzun paça olandan aldınız mı hiç onu merak ediyorum ben bu kısalar yukarı doğru toplanınca rahatsız ediyor
  9. DeveloperRedneck

Ekran kartı sıcaklıkları nasıl fan devri hep aynı

hotspot yüksek değil, 87 gayet iyi normal sıcaklığa göre marjini biraz fazla ama 87-66=21 66 zaten çok serin, ben sessiz kalmasını tercih ederdim, gereksiz yere fan arttırmaya gerek yok.
  10. DeveloperRedneck

Yurtdışı çıkışları iyi iss önerisi

Ben niye csde 60-65 alıyorum fiber SOL çok mu kötü bulunduğum bölgeyle mi alakalıdır
  11. DeveloperRedneck

Durduk yere bilgisayar yavaşladı (Windows 11)

windows aktifleştirme yönteminle/keyle alakalı olabilir
  12. DeveloperRedneck

🔥İndirim ACER RYZEN 5-6600H RTX3050 LAPTOP 24.999₺

Hocam laptop 24.5 lira 5050 4060 makine 40-45 lira 40-45 liraya kadar biriktirmişken 60-70e çıkıp 5070 alsın 5050 4060la işi ne
  13. DeveloperRedneck

❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

200 stok da olsa fiyatın çok iyi de, ilk 200 stoktan sonra bi tık yukarı fiyata da stok lazımdı böyle sisteme bence
  14. DeveloperRedneck

Xiomi 11 t alınır mı?

6.5a nerde nothing phone 1 alsın kral naptın
  15. DeveloperRedneck

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Honor 400 18'e düştü kasımda, geçen ay 14'e düşmüştü, aralarında bi fiyat olursa iyi olur 14-16 falan
  16. DeveloperRedneck

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 12 GB Ram 18.999 TL KOOOOOOOOOŞŞ 🔥

İyiymiş Keşke bi 15e düşseydi 8 gb da
  17. DeveloperRedneck

70K Intel & Nvidia Sistem Arıyorum

265k'lı sistem hiç yok gibi 72kya var bi tane 265kf + 5070 parçalar pek sarmadı
Geri