Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 55

Ps4 kolumda l1 tuşu çalışmıyor

Merhaba, Dualshock4 cihazımda l1 tuşu çalışmıyor. Mekanik olarak bir problem basıyor fakat algılamıyor. Teknik servise gitmek yerine evde kendim bakmak istiyorum. Yakın çevremde hiç teknik servis yok ve turnuvam var biraz acil. önerebileceğiniz herhangi bir youtube videosu veya...
  2. Yunus Emre 55

Laptopum oyun oynarken ekranı gidiyor

1636582455 Gpu nvida 1050 ti Yükdeyken oluyor fakat yük Cs go öyle fazla bir yük değil. Sıcaklığıda bir kontrol edeyim.
  3. Yunus Emre 55

Deniyoruz şimdi
  4. Yunus Emre 55

Hocam sıkıntı galiba ekran kartında monitör bağlayıp denedik aynı sıkıntı verdi.
  5. Yunus Emre 55

Hocam iyi günler, Arkadaşımın laptopunu tamir etmeye çalışıyorum sıkıntının tam olarak ne olduğunu çözemedik. Laptop yaklaşık 6-7 yıllık. Sıkıntı ise şu Herhangi bir oyunu açıyoruz bir kaç dakika ardından tamamen ekran gidiyor ama bilgisayar arka planda çalışmaya devam ediyor Bu durum neden...
  6. Yunus Emre 55

PSU'mu Değiştireceğim ama Sorularım Var

Teşekkür ederim 1626184366 Evet
  7. Yunus Emre 55

Yaklaşık 9000 tl tuttu iş psu ve kasaya gelince bütçem yetmedi ucuza kaçtım. Ssd ise Adata 480 gb 2.5 SATA 6gb/s olarak geçiyor
  8. Yunus Emre 55

Peki kablolar aynıdır değil mi sıkıntı çıkmaz
  9. Yunus Emre 55

Zalman n5 mf
  10. Yunus Emre 55

RTX 2060 SUPER RYZEN 5 3500x B450M A PRO MAX XPG 8x2 Ram 3000 MHz DDR 4 XPG m2 ssd adata ssd Başka bileşene ihtiyacınız olursa söyleyin
  11. Yunus Emre 55

Öncelikle selam, kasamı yaklaşık 6 ay önce babamın arkadaşının yardımlarıyla aldım ve kendisi topladı. Kasa toplama hakkında pek bilgim yok ama neyin ne olduğunu biliyorum. Bilgisayarımdaki sıkıntı psu düzgün çalışmıyor psu markası sharkoon shp650 v2 650 w 80+ 120 mm fanlı atx psu ağır oyunlar...
Top Bottom