Arama sonuçları: *

1. Y

Harddiskin İçindeki Herşeyi silme

Benim 500gb lik harddisk var onun içini tamamen boşaltmak istiyorum ne yok ne var silinsin nasıl yaparım yeni alınmış gibi Windows olmayan harddisk yapmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
  2. Y

İninal Kart Yaş sınırı Kalktımı

Evet papara kullanacağım ininal para yatırırken ve ayda 1 2tl alıyormuş
  3. Y

İninal Kart Yaş sınırı Kalktımı

Merhaba Ben İninal Kart almaya karar vermiştim ama sitesine Girdiğimde yaş sınırı kalkmış diyor ve kart yenilenmiş ha bide biryerde görmüştüm İninal 31 ağustosda eski kartları iptal olacakmış öylemidir ve yaşkısıtlaması kalkmış mıdır
  4. Y

Windows 8.1 single language build 9600 ISO

Teşekkür Ederim Sağolun Varolun
  5. Y

Windows 8.1 single language build 9600 ISO

Lütfen Windows 8.1 single language build 9600 isoyu paylaşırmısınız eski bir laptopuma kuracağım da Windows 7 Ninde Desteği Kesildi Artık Kullanılmaz
  6. Y

Düşük Sistemli Bir Bilgisayarda SSD Mi Rammi

Bu arada işlemcin eski çok eski sanırım pek bilmiyorum ve ekran kartı yok paylaşım lı 1626197575 Cevaplara göre yeni bilgisayar alana kadar SSD tercih edicem ilerde tekrar ram alacak bir bütçe biriktirirsem ram almaya çalışçam tabi dolar uçmassa
  7. Y

Ben oyunda çok oynuyorum SSD FPS farkı olurmu 1626197119 Bende ilk öyle düşünmüştüm ama SSD farkını araştırınca hangisi diye kafam karıştı ve konu açmaya karar verdim ben oyunda oynuyorum o yüzden konu açmaya karar verdim
  8. Y

Benim Eski 2 GB ramli Bir Laptopum Var Kafam Karıştı Bütçem Az Olduğu İçin 4Gb ram mi alsam SSD dimi alsam performans artışı olur hangisi daha iyi gelir laptopa Öneriler verirseniz Çok sevinirim
Geri