Arama sonuçları: *

1. M

Karne şablonu gerekli

Arkadaşlar belgeyi kendim için istememiştim arkadaşım için istemiştim kendiside hocalara yalvar yakar ikna ederek kendini geçirttirdi böyle şeylerde işim olmaz herkese uyarılar için teşekkürler bir daha böyle bir şey yapmam zaten hayırlı akşamlar :D
  2. M

MSİ Optik G241 Seri No nerede yazıyor

Arkadaşlar seri numarasını bulamadım milletin arkasında seri no direkt olarak yazıyor fakat bende yok yetkili servise göstericem fakat seri numarasını bilmediğim için ticket açamıyorum
  3. M

Karne şablonu gerekli

Arkadaşlar elinde şu karnenin aynısın pdf hali varsa atabilir misiniz
  4. M

AmazonTR Orjinal mi ?

eyvallah hocam sağolasın 1701023416 kesinlikle öyle hocam fakat o kadar alışmışızki 8,9 binlere insan 4k gorunce bi süphelenmiyor değil
  5. M

AmazonTR Orjinal mi ?

tamamdır teşekkür ederim 1701022079 hocam dediğin satıcının kendi sayfasına girdim orda aynı montlrı 6kdan sattıklarını gördüm amazonda neden 4k bir bilginiz var mı 1701022265 ek olarakta amazon germany sorun cıkarmaz dğeil mi ?
  6. M

AmazonTR Orjinal mi ?

https://www.amazon.com.tr/Columbia-Powder-Hooded-Jacket-Erkek/dp/B09KMFC44S/ref=sr_1_6?crid=MPQYMAINPI80&keywords=columbia%2Berkek%2Bmontu&qid=1701021655&sprefix=colu%2Caps%2C214&sr=8-6&th=1 1701021784 ürünü satan nerde yazıyor tam olarak hocam bazıların gozukmuyor
  7. M

AmazonTR Orjinal mi ?

hiç alışveriş yaptın mı hocam neye göre diyosun çünkü arada anormal denecek kadar fark var
  8. M

AmazonTR Orjinal mi ?

Merhaba arkadaşlar mont alacağım columbia marka fakat ürünü markanın kendi sitesinde baktığımda 8 9k iken amazon tr de ise 4k 5k gibi fiyatlara satılıyor,ürünlerin sahte olma ihtimalı var mı?
  9. M

Mesajlaedan Numara engelleme

Arkadaşlar merhabalar İOS’ta nasıl mesajlardsn numara engelleyebilirim ki bana mesaj atmasın fakat kisi degil kurum örnek okuldan bana mesaj gelmesin numarası olmadığı icin engel atılmıyor
  10. M

Farming Simulator 2022 Sunucular gözükmüyor

Arkadaşlar XBOX GamePass üzerinden almıştım farmingi ve bundan 1 ay öncesine kadar sunucular gözüküyor fakat bir anda gitti ve böyle gözüküyor silip yükledim her şeyi yaptım düzelmedi yardımcı olur musunuz,teşekkürler.
  11. M

Sims 4 Kamera Açısı Sorunu

Merhaba arkadaşlar sims 4 oyunumda oynarken normalde kameramı ileri geri sağ sola mouse'ın sol clickine basılı tutarak hareket ettirebiliyordum ve yön tuşlarından da hareket ettirebiliyordum.Şuan da ise sağ sol yapabiliyorum sadece ileri geri mousetan veya yön tuşlarından yapamıyorum.Sims 3...
  12. M

hyperx solocast ve cloud alpha

Mikrofon çok iyi fakat cloud core hakkında pek bir şey diyemem sıkıntı yarattığını söylüyorlar
  13. M

HyperX Could Core Gaming Kulaküstü Kulaklık DTS+Solocast Gaming Mikrofon 1100TL

Arkadaşlar amazon üzerinden böyle bir şeye denk geldim cloud core'un yanında hyperx solocast mikrofon veriyorlar sizce değer mi ? Kulaklık tercih edilebilir mi ?
  14. M

Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 Alınır mı

https://www.sinerji.gen.tr/corsair-void-elite-rgb-71-surround-beyaz-gaming-kulaklik-p-34573?utm_campaign=akakce&v=1.81.6 Fiyat 999tl olduğu için bana uygun geldi cevaplarınızı bekliyorum
  15. M

SteelSeries Arctis 5 Hala alınır mı ?

Teşekkürler inceleyeceğim.
  16. M

SteelSeries Arctis 5 Hala alınır mı ?

Merhabalar kulaklık almayı düşünüyorum iyi bir mikrofona sahip olmasını istiyorum mikorofon benim için önemli tercihimi SteelSeries Arctis 5 olarak yaptık doğru mu bir karar mı ? Artics 5 yerine hangi kulaklığı tercih edebilirim ?
  17. M

Gainward mi galax RTX 3080 mi ?

Bence galax dostum.PC Hocası gibi kanallar GALAX Marka ekran kartlarını incelemişti oradan izleyerek yararlanabilirsin :))
  18. M

1000TL’lik Kulaklık önerisi

Arkadaşlar 1k-1.1k arası bütçem var kulaklık önerir misiniz
  19. M

GTA 5 Rockstar Editör Fivem Crash

Arkadaşlar fivem serverimiz var ve biz bu svye arkadaşlarla rockstar editör scripti yükledik hepimiz kulllanmayı biliyoru mis gibi çalışıyor fakat arkadaş effect koyunca bir şey olmuyor yani koyabiliyor ben koyunca her defasında crarsh alıyorum neden acaba,yardımcı olabilir misiniz?
Top Bottom