Arama sonuçları: *

1. mehmetuzun61

Asus Rog Cetra II ekolayzer ayarı olan var mı ? PUBG için

Genellikle pubg oynuyorum silah sesleri çok patlıyor ses ayarı olan birisi varsa yardımcı olabilir mi ?
  2. mehmetuzun61

Babamı laptop almak için kredi çekmeye nasıl ikna edebilirim?

Güzel kardeşim niyetin iyi olabilir ama emekli adam geçim zor aldığı maaş belli kredi çekip aileni zor durumda bırakma bence
  3. mehmetuzun61

KULAKLIK ÖNERİSİ !!!!!

Genellikle fps oyunları oynuyorum PUBG , CS gibi öncelik wireless olması yönünde.
  4. mehmetuzun61

AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER Sistem 41K'ya alınır mı?

Söylediğin doğru olabilir kesin değil söylediklerim
  5. mehmetuzun61

AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER Sistem 41K'ya alınır mı?

İşlemci ekran kartına göre biraz düşük kalıyor işlemci ağırlıklı oyunlarda biraz dar boğaz yapabilir. İşlemci yükselte bilirsin. İnternetten darboğaz testi siteleri var orada kontrol et öyle al bence. Max %30-%40 darboğaz idare eder o kadar da olmaması daha iyi olur
  6. mehmetuzun61

HyperX Cloud 2 alınır mı ? Öneriler

Bugün araştırma yapmak için mediamarkt a gitmiştim Cloud 2 bakıyordum satıcı tavsiye etmedi. HyperX kingstondan HP ye satıldıktan sonra eskisi kadar iyi olmadığını söyledi. Hala hyperX alınır mı yoksa farklı bir tavsiyesi olan var mı mümkünse wireless 5-6k bütçe.
  7. mehmetuzun61

🔥İndirim Lenovo Legion R25I-30 4500TL

Bunun 240 hz olanını 5500 e aldım bence çok güzel monitör tavsiye ederim arayüzü falan Türkçe ve kolay fps oyunu oynayanlar için renk yoğunluğu da güzel
  8. mehmetuzun61

millenicomdan turknete geçme

Bu olayı ben 2 yıl önce yapmıştım ama e devlet üzerinden değil normal müşteri hizmetlerini aradım iptal ettirdim onlarda bir kaç evrak istediler mail üzerinden iptal dilekçesi vs. yazıp mail olarak fotoğrafını göndermiştim. Millenicom adamı gereksiz uğraştırıyor. E devletten nasıl olur tam...
  9. mehmetuzun61

VALORANT VAL9003 HATASI !!!! Yardım Please

Gigabayt B450M S2H Anakart kullanıyorum. CSM i kapatıyorum. Secure Boot'u enable yapıyorum fakat fotoda da olduğu gibi ''NOT ACTİVE'' yazıyor sürekli Active olmuyor.
  10. mehmetuzun61

Gerçekten Pahalı Ekipmanlara İhtiyaç Varmı ?

ben 500 ile 3k fiyat olan mouselar arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.
  11. mehmetuzun61

İşlemci Değiştikten Sonra Herhangi Bir Test Yapmalı Mıyım ?

İşlemci Değiştikten Sonra Herhangi Bir Test Yapmalı Mıyım ?
  12. mehmetuzun61

Gerçekten Pahalı Ekipmanlara İhtiyaç Varmı ?

klavye cidden zevk meselesi bende ilk başta mekanik almıştım sonraları klavyeden rahatsız olduğumu fark ettim membrana geçiş yaptım. Mouse olarak eğer iyi bir oyun oynamak istiyorum diyorsan 100 lira kurtarmıyor ortalama 200-250 liralık mouselar iş görürsün çok pahalılara kaçmaya lüzum yok.
  13. mehmetuzun61

İşlemci değişimi için YARDIM!!!!

Çok teşekkür ederim güncelleyince halledildi. ;)
  14. mehmetuzun61

İşlemci değişimi için YARDIM!!!!

R5 3600 den R 5 5500 e geçtim biosuda sıfırladım fakat monitör klavye ve mouse çalışmıyor.
  15. mehmetuzun61

İşlemci Değiştikten Sonra Ayar Yapmalı Mıyım ?

Amd R5 3600 den R5 5600 e geçiyorum değiştirdikten sonra herhangi bir ayar yapmalı mıyım ?
  16. mehmetuzun61

Yeni işlemci ne almalıyım

önce ekran kartını değişmek lazım yani.
  17. mehmetuzun61

Yeni işlemci ne almalıyım

Geçen yıl DA G3 sistem almıştım işlemciyi değişmek istiyorum. Hangi işlemciye geçmek mantıklı olur. 3.5k - 4k arası bütçe Anakart B450M S2H İşlemci ryzen 5 3600 Ekran kartı rtx 2060
  18. mehmetuzun61

B450M S2H'A UYACAK EN YÜKSEK EKRAN KARTI TAVSİYESİ

Bende Corsair Spec Delta kasa var anakart b450m s2h bu kasa ve anakarta uyumlu en yüksek ekran kartı neler olabilir. Tavsiyeler için teşekkürler rtx 2060 var bende
  19. mehmetuzun61

Ayağıma paslı raptiye girdi bir sıkıntı çıkarırımı ?

Git tetanoz ol ücretsiz yapıyorlar devlet hastanelerinde öyle biliyorum.
  20. mehmetuzun61

Test Drive Unlimited 2 Steamden neden açılmıyor ?

Tdu2 var girerken steam key geliyor sanırım siteye girip üye olmak gerekiyor fakat site kapalı. :D
Geri