Arama sonuçları: *

1. Vvmümin

Sistem ilk açılışta görüntü vermiyor sebebi nedir ?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda sisteme bir ekran kartı ve işlemci satın aldım ama psu yetersiz kalıyordu. Yeni bir psu alana kadar arkadaşımdan psu ödünç aldım o psu ile bir problem yaşamamıştım ama ta ki kendime yeni bir psu alana kadar. Kenme yeni bir thermaltake smart rgb 600 600watt psu...
  2. Vvmümin

KingSpec M.2 NVMe ssd alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bu ssd yi 6 aydan fazladır kullanıyorum ve iyki almışım taş gibi ssd.
  3. Vvmümin

Önemli verilerimi WD marka hdd de tutuyorum. Aldım abi inşallah sıkıntısız kullanırım.
  4. Vvmümin

Merhaba arkadaşlar. Aliexpress üzerinden KingSpec marka bir ssd alacağım. SSD linki . 485.6 tl den 354 tl'ye düşüyor. Şu an TR piyasasında bu fiyata 256 gb NVMe ssd yok ve bu ssd'nin yazma ve okuma hızı yüksek. Bu ssd alınır mı ? 1654065168 @Abdullah Hacıgül abi sen ne diyosun ?
  5. Vvmümin

Amazon.jp M2 nvme ssd alınır mı ?

hocam bu ssd yi aliexpress üzerinden 250 tl ye getiriyordum ki indirimin son anına denk geldim ve işlem yapamadım bir anda 490 tl oldu :/ 1650850697 birde b450m s2h ryzen işlemciyle m2 sata değil de m2 nvme destekliyor diyorlar ne kadarı doğru ?
  6. Vvmümin

peki aliexpress üzeinde netac nvme m2 ssd ler var 460 tl civarında kuponla 430 tl civarına düşüyor onlar nasıl yada önerebileceğiniz m2 ssd var mı 256 gb nvme ?
  7. Vvmümin

başkan evet öyle bir olay olmuş yeni fark ettim
  8. Vvmümin

hocam yen le gelecek anlık kura bakarsanız sevinirim ya da ben mi yanlış bakıyorum 0.82 Tl gözüküyor
  9. Vvmümin

Merhabalar sahur yapacağım o yüzden kısa kesiyorum. bir m2 NVMe ssd almak istiyorum ülkemizde uygun fiyatlı olmadığı için biraz zor görünüyordu bende aliexpress ve amazondan bakındım. amazon japonya da silicon power marka m.2 NVMe ssd buldum ssd atacağım bu ürüne ekstra gümrük eklenir mi ? Birde...
  10. Vvmümin

MSI A320M A-PRO BIOS ekranında görüntü vermiyor

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse yok mu sistemi odadan odaya taşımak uğraştırıcı.
  11. Vvmümin

Nasıl bir işlemci almalıyım ?

Arkadaşlar selam. Benim 2. sistemim i5 650 3.2 GHz, 4 GB GT 730 128bit ekran kartı, 2X 4 GB 1600MHz RAM var. Sistem artık bana yetmiyor çoğu oyunda düşük FPS veriyor. Değiştirmek istiyorum. Aklımdaki plan sadece işlemciyi değiştirmek. Bunun yerine sistemi canlandıracak bir işlemciye ihtiyacım...
  12. Vvmümin

MSI A320M A-PRO BIOS ekranında görüntü vermiyor

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir APU sistem topladım ve açıkçası yeni bir monitör almak istemiyorum HDMI to VGA aparatıyla monitörde görüntü alıyorum. Monitörüm 57 Hz altını göstermiyor ve sanırım BIOS ekranı 50 Hz HDMI yoluyla PC'yi TV'ye bağladığımda BIOS ekranını görüyorum. YouTube üzerinde bir...
  13. Vvmümin

Vga-hdmı Görüntü problemi

Teşekkür ederim önerin üzerine daha kaliteli bir parça aldım ve şu an sıkıntısız çalışıyor.
  14. Vvmümin

Vga-hdmı Görüntü problemi

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar ben uzun süredir yeni bir sstem toplamak istiyordum, Allah'a şükür bi sstem topladım anakartım msi a320m a pro ve çıkış portları dvı ve hdmı benim monitörümde lg marka eski bir monitör onunda giriş portu sadece vga. Hdmı yı vga ya dönüştüren aparattan alsam anakart...
  15. Vvmümin

Ryzen 5 1600 işlemcide dahili GPU var mı?

Merhaba arkadaşlar. Birkaç haftadır bir APU sistem toplamak istiyorum. Piyasaya baktığımda AMD bir tık ön planda ve ben Ryzen 3 2200G, AMD Athlon 3000G ve Ryzen 5 1600 arasında kararsız kaldım. Şu anda bir indirim söz konusu ve eğer Ryzen 5 1600 de dahili GPU varsa Ryzen 5 alacağım. Bir bilginiz...
  16. satılık am4 soket temiz işlemci

satılık am4 soket temiz işlemci

am4 fanlı amd işlemci alacağım ama 550 tl den fazla vermem temiz bir parça arıyorum apu sistemde kullanmalık bir işlemci lazım
  17. Vvmümin

170 TL'ye Oda İçin RGB Led Önerisi

hocam şimdi karaköyde hurdacı da rgb şeriyt ledin 12v olanı metresi dükkanlard 15 tl ben 6 mt sini hurdacıdan 10 tl ye aldım 2 yıldırda takır takır çalışıyo gram arızalanma yok sen 5v lik şerit led aldım demişsin o usb için sen onun adaptörüne ellersen zaten bozulur ayrıca psu kullanarak...
  18. Vvmümin

170 TL'ye Oda İçin RGB Led Önerisi

kirveler netten alacağınıza perpa veya karaköyden daha uygun fiyatlı ve daha kaliteli şerit led - rgb - ve 12- 220 v arası hortum neon led alabilirsiniz magic led ve neopixel led de nete göre uygun ama sürücüleri biraz tuzlu adaptör konusunda hurdacıdan 5 tl ye alacağınız eski pc güç kaynağından...
  19. Vvmümin

Geri dönüşüm kutusunu hdd ye nasıl taşırım?

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda laptopuma 2. Depolama alanı olarak bir ssd aldım ve cd-rom u söküp ssd caddy ile hdd yi cd yuvasına taktım şu anda ana girişte ssd bağlı ve sistem kurulu ben geri dönüşüm kutusunun depolama alanını hdd olarak ayarlamak istiyorum bu değişimi nasıl yapabilirim...
Top Bottom