Arama sonuçları: *

1. Ali123%

Güncel marvel izleme sırası

Selam dostlar yaklaşık 1-2 yıldır marvel evrenini takip etmiyorum internetteki kaynaklarda eski izleme sırası var baştan sona izleme sırasını atabilirmisiniz
  2. Ali123%

HANGİ ONLİNE MARKET UYGULAMASI

dışarıda nereye gidecemki 1711149721 maalesef yemek sepetide açık değil
  3. Ali123%

HANGİ ONLİNE MARKET UYGULAMASI

merhabalar saat gece 2 ve tost ekmeği siparişi vermek istiyorum istanbulda yaşıyorum acaba bu saatte hizmet veren online market uygulaması vs varmı
  4. Ali123%

Laptop klavyesini masaüstü pcye bağlayabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar Klavyem bozulduğundan dolayı teknik servise verdim yoğunluktan dolayı 2 hafta süre verdiler bu süreçte oyun oynamak için evdeki apu Windows 10 laptopun klavyesini masaüstü pcye bağlamak istiyorum bunun herhangi bir yolu varsa yardımcı olabilir misiniz
  5. Ali123%

Instagram hata veriyor

Dostlar Instagram bu hatayı veriyor nasıl çözerim bilen varsa yardımcı olabilirmi İyi forumlar
  6. Ali123%

Valorant Champions Karambit Nasıl Bulunur

Arkadaşım sadece valorantta champions karambit olan hesaba 1.5k vermeye hazır ama hesap bulamıyor hesap ticareti yapanlar varsa nasıl bulabileceğimizi anlatabilirmi
  7. Ali123%

16 yaşındayım lens takabilirmiyim

Onu nasıl seçicem
  8. Ali123%

16 yaşındayım lens takabilirmiyim

Selam dostlar birazdan göz muayenesine gideceğim gözlük kullanmak konforsuz olduğu ve gözlük yakışmadığını için lens kullanmayı düşünüyorum 16 yaşındayım ailem tarafından yaşın erken kullanamazsın vs dendi yardımcı olursanız sevinirim sizce yaş lens için problemmi
  9. Ali123%

Sol kulağım az duyuyor ve randevu alamıyorum

Son çare
  10. Ali123%

Hayır denemedim işe yararmı 1659211381 Hepinize çok teşekkür ederim randevu almayı deneyeceğim 1659211424 Babamda yaklaşık 1 hafta önce kulağından sıkıntı çekiyordu acile gittiğinde bakmamışlar 😟
  11. Ali123%

Sol kulağımda bi basınç hissettim sonra az duymaya başladığımı farkettim içindeki kiri alayım derken daha kötüleştiğini farkedip bıraktım şuanda çok az duyuyorum bugün öğlen saatlerinde banyodan çıkıp direk oyun oynamıştım kulaklığın yaptığı basıç ile ilgili olabilirmi ayrıca ne zaman 182 yi...
  12. Ali123%

Bilgisayarım oyunun minimum sistem gereksinimleri desteklemiyor sorun çıkar mı

Ultra ayarlarda oynuyorum Güncelleme olarak Fight anlarında kısa süreli fps droplar oluyor birden 48 lere kadar düşebiliyor sinematiklerde rahat 75i görüyor
  13. Ali123%

Google a yazdım ilk çıkan sitede öyle yazıyordu (İncehesap sitesi) 1657035365 Korkudan fanları %100 açtım kapatsam bişey olmaz dimi
  14. Ali123%

Evet yaklaşık yarım saattir oynuyorum minimum 58 maximum 76 aldım
  15. Ali123%

Selam dostlar Bilgisayarım god of war ultra ayarlarda sistem gereksinimleri desteklemiyor ama oynuyorum 50-70 fps arası alıyorum herhangibi sorun çıkarmı
  16. Ali123%

Elektrik kesintisi sonrası pc açılmıyor

Ramleri,ekran kartını ve bios pilini çıkarıp tekrar taktım pc düzeldi
  17. Ali123%

Rx 6600 kaç tl elektrik yakar

Asus dual rx 6600 miningde kaç para elektrik yakar (önemlimi bilmiyorum ama 26 mhsde çalışıyor)
  18. Ali123%

Ekran kartını ramleri çıkarıp taktım açılıp kapanma gitti şuan sadece görüntü gelmiyor
  19. Ali123%

Hayır başka güç kaynağım yok maalesef
Geri