Arama sonuçları: *

1. Snowsat12

MSI gaming x Trio 6800xt

Kartın hiçbir sıkıntısı bulunmamaktadır. İçi açılmamıştır sıcaklık değerleri çok iyidir çoğu oyunda %35 Fan'ın üstüne almaya gerek bile durmuyorum FurMark'ta da aynı şekilde. Coil Whine olmayan modeldir Faturası vardır garantisi bitmiştir kutu ve kutu içeriği tamdır kişisel kasada kullanılmıştır...
  2. Gigabyte B550M DS3H

İstanbul Gigabyte B550M DS3H

Üründe kfg mevcuttur tüm portları çalışıyor piyasanın altında veriyorum Yer ürün aktif takılı olduğundan görsel koyamıyorum aldığınız takdirde söküp vereceğim
  3. RTX 3080 10 GB Arıyorum

İstanbul RTX 3080 10 GB Arıyorum

İçi açılmamış kutulu olmasını istiyorum
  4. G.Skill Ripjaws V 8x2 16 GB 4000 MHz

G.Skill Ripjaws V 8x2 16 GB 4000 MHz

Ürün sıfır vatan kutu fatura garantilidir aciliyetten satılıktır fiyat 1300 düşünüyorum. Yer İstanbul Sultanbeyli kargo yapabilirim Param güvende ile gönderim yapabilirim
  5. Snowsat12

16 GB RX 580 EKRAN KARTI 😄

Bunun biosu değişmiştir
  6. Snowsat12

Çözüldü✓ bu sıcaklık normalmi?

Bu sıcaklıklar normal değil 70 dereceler kabul edilebilir ama kule tipi ve sıvı soğutmada bu işlemciye göre kabul edilebilir değil
  7. Snowsat12

CS2 Carbon vuruşu(VAC)

Böyle vuruş dünyada görülmedi
  8. Snowsat12

CS2- AK47 ACE klibim

Eco olsa ne yazar sprey on numara olduğu için yine atardım ace'i
  9. Snowsat12

CS2- AK47 ACE klibim

ım from global
  10. Snowsat12

Hangi işlemciyi almalıyım ?

Ben r7 5800x3d almayı düşünüyorum ddr5 düşünmüyorum çünkü anakartım da ddr4'ün iyi anakartlarından öyle hep jenerasyon değiştirim kafasında değilim oda oyunu oynatır render'ı attırır am5'de rx6800xt kullanıyorum 3080'le aynı güçteler r7 5800x3d güzel gider ama anakartınız biraz alt model
  11. Snowsat12

CS2- AK47 ACE klibim

Ace atamayıp da ace attık demeyiz biz
  12. Snowsat12

CS2- AK47 ACE klibim

13. Snowsat12

Yardım BU EKRAN KARTINI TERCIH ETMELI MIYIM

Normal diyenler olacaktır belki ama %70 fan da 75 derece fazla gibi birde vram sıcaklığınıda iste Birde fanı otomatiğe alıp iste
  14. Snowsat12

rtx 3090 vs rx 6900xt

Bu da var uygun fiyata satıcıyı tanımıyorum garantili demiş https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rtx-3090-yurt-disi-1112837263/detay
  15. Snowsat12

sonunda yeni pcye kavuştuk

Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin
  16. Snowsat12

CS GO Silah Kasasını nereden satabilirim?

Waxxper'dan satabilirsin ordan bıçak sattım 20 bin lira değerinde
  17. Snowsat12

CS2 inferno'da Carbon vuruşum

Hocam bugün bi aksilikten dolayı format attım oyunlar duruyor farklı ssd'de ana ssd'yi sıfırladım umarım ayarlarım duruyordur senkronize ettim oyunu gerçi
  18. Snowsat12

Hocam valla pc'de olmadığımdan bakamıyorum da şu eli biraz ortaya aldım biraz oyunu daha canlı yaptım zaten carbon attığım videoyu izlemişsen canlılığı da görmüşsündür birde hassasiyet ayarları falan var 1714569184 Csgo'yu özlemişim sanırım :D
  19. Snowsat12

Valla ben internetten bulmadım full kendim ayar yapa yapa bana uygun ayarları buldum 1714558070 İnfeno'da awp sıkıntılı diyorlardı üstüne böyle bi carbon atması nasıl klasik
  20. Snowsat12

Hocam valla hayatın da oynadığı max oyun pubg mobile olan bir arkadaş var cs prime aldırıp cs'ye başlattım 100 saati geçti oynama süresi şans eseri carbon attı oda deagle ile double shot diyordu
Top Bottom