Arama sonuçları: *

1. tuniss

Koronayım ama bilgisayar oynuyorum

Merhaba, bugün koron oldum. Evde dinleniyorum ama aşırı sıkıldım ve bilgisayar oynuyorum. Koronayken bilgisayarla filan uğraşmak sıkıntı çıkarıyor mu? :D
  2. tuniss

Hangi VALORANT Skinini Almalıyım?

VALORANT'ta Özel Harekat Kelebek Bıçak ve Yağmacı Sheriff var. Ama şöyle bir şey var ki aynı zan-manda Savaş Bileti'de açık. Sizce Kelebeği mi, yoksa Yağmacı Sherrif'i mi almalıyım? (NOT: Savaş Bileti bıçağını da Kelebeği de sevdim.)
  3. tuniss

Okuldan geldiğimde başım ağrıyor ve uykum geliyor

geceleğin kaçta yatıyosun mesela az uyumaya alışık değilsen yorulabilirsin
  4. tuniss

Live Split Dokunulmaz Yapma

Live Spliti speedrun yaparken kullanıyorum ama 2. monitörüm olmadığı için ekranıma koydum. Ama imlecim ona değince oyunu kontrol edemiyorum. Saydam ya da dokunulmaz yapabiliyor muyum?
  5. tuniss

17 tl altı oyun steam

vampire survivors 1643577045 FOR HONOR 1643577121 Deadbolt oyununu alabilirsin bence bayağı güzel bir oyun
  6. tuniss

3.36 TL altı oyun tavsiyesi

METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES şimdi buldum ama hikayeli oynayacaksan oyunlar birbirleriyle bağlantılı mı bilmiyorum. 1643576824 outlasy 4,80 tl olmuş o da var çok az pahalı bütçenden :d
  7. tuniss

Escape From Tarkov indirime giriyor mu?

130 TL indirim adam olana çok bile :D
  8. tuniss

3.36 TL altı oyun tavsiyesi

Bütçenin çok az üstünde olsada Broforce diye bir oyun var. (6 TL)
  9. tuniss

Escape From Tarkov indirime giriyor mu?

Escape From Tarkov oyununu aşşşşşşırı beğendim ama fiyatı birazcık fazla geldi. Acaba oyun indirime giriyor mu?
  10. tuniss

Minecraft'ta nasıl sandıktan aldığım eşyaları sola alacağım?

sağol crafting tablede de oluyormuş
  11. tuniss

bu da işe yarar ancak tam olarak istediğim bu değil aşağıdaki yerde direkt olarak sola gitmesini istiyorum yani 1. slota umarım anlatabilmişimdir. teşekkürler
  12. tuniss

Minecraft'ta sandıktan aldığım eşyaların hotbarda (tam olarakadnı bilmiyrum :D?) sola gitmesini istiyorum.
  13. tuniss

minecraft beta 1.5 speedrun ile alakalı

Oldu (biraz geç cevap verdim biliyorum :))
  14. tuniss

Battlefield tarzı Online oyun tavsiyesi

Hell Let Loose olabilir
  15. tuniss

Quake gibi oyunlar

olur tabikide ama online olursa sevinirim :) 1629405452 doom eternala birazcık baktım gayet güzelmiş
  16. tuniss

Quake gibi oyunlar

Merhaba iyi günler quake gibi hızlı bildiğiniz bir oyun varmı?
  17. tuniss

teşekkürler
  18. tuniss

iyi günler, minecraft beta 1.5te bütün başarımları kazanma speedrunı yapacağım ama başarımları nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum.
  19. tuniss

Yardım Max Payne 3 kasar mı

oyunun sistem gereksinimleri şunlar: OS: Windows 7 64-Bit Service Pack 1 Processor: Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX-8150 8 Core x 3.6 GHZ Memory: 2GB - 16GB RAM Hard Drive: 35GB of free HDD Space Graphics: NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA®...
  20. tuniss

Google da gezinirken yazıya tıklayınca yazma çizgisinin çıkması

f7ye basarsanız düzelir
Geri